Neler Yeni

Spermden kan gelmesi

Sentinelreal1

80+ Bronze
Merhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?
ben günde 5defa yapıyorum sorun olmuyor alışık değilsin benim gibi olman için günde 40 fırını neyse anladın yapmayın kardeşim günah ya

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Öncelikle reis değilim. Şüphelenmek ne demek? Zaten hematospermi ile karşılaşılmışsa mutlaka üroloğa gidilerek kontrol edilmelidir.
Mastürbasyonun herhangi bir zararı yoktur. İdrardan kan gelmesinin nedeni çok işemek olmadığı gibi, meniden kan gelmesinin nedeni de mastürbasyon değildir. Neden ile nasıl arasındaki farkı öğrenmeden yorum yapanlara aldırmayın. Derhal bir üroloğa giderek muayene olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne Alzheimer'ın ne olduğu hakkında en ufak fikriniz var ne de mastürbasyon hakkında. Bilmediğini bilene cahil, bilmediğini dahi bilmeyene gafil denir. Gafilliği bırakın.
chatgpt konuşuyor :

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
dayı biraz yavaş çek sakin

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum belli ki fazla yapıyorsun bence kesin nedeni demek yanlış olur ama hafta max 3 4 defa yapın oda max yani.

halitxct

80+ Silver

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
İki kereden kan geliyorsa bir ayağın çukurda senin... Şaka bir yana üroloğa git epididimit vardır muhtemelen.İki antibiyotiğe düzelirsin.

drarda

80+
yarın tekrar yokla silahı baktın hala kan var bi koşu acil yap

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
çok mu sıktınla yaparken falan anormal direk git ürolojiye.

Top Bottom