vesali85
80+
- Reaksiyon skoru
- 145
Anlatmıyorum bir şey tamam, siz takılın bu seviyede kolay gelsin.Kanka ne anlation ya npc gibisin
Anlatmıyorum bir şey tamam, siz takılın bu seviyede kolay gelsin.Kanka ne anlation ya npc gibisin
ben günde 5defa yapıyorum sorun olmuyor alışık değilsin benim gibi olman için günde 40 fırını neyse anladın yapmayın kardeşim günah yaMerhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?
Öncelikle reis değilim. Şüphelenmek ne demek? Zaten hematospermi ile karşılaşılmışsa mutlaka üroloğa gidilerek kontrol edilmelidir.
chatgpt konuşuyor :Mastürbasyonun herhangi bir zararı yoktur. İdrardan kan gelmesinin nedeni çok işemek olmadığı gibi, meniden kan gelmesinin nedeni de mastürbasyon değildir. Neden ile nasıl arasındaki farkı öğrenmeden yorum yapanlara aldırmayın. Derhal bir üroloğa giderek muayene olun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne Alzheimer'ın ne olduğu hakkında en ufak fikriniz var ne de mastürbasyon hakkında. Bilmediğini bilene cahil, bilmediğini dahi bilmeyene gafil denir. Gafilliği bırakın.
Yok Anatomist konuşuyor.chatgpt konuşuyor :
Nası bi modelsin la senÖncelikle reis değilim. Şüphelenmek ne demek? Zaten hematospermi ile karşılaşılmışsa mutlaka üroloğa gidilerek kontrol edilmelidir.
Bu kadar ciddiyet fazla biraderÖncelikle reis değilim. Şüphelenmek ne demek? Zaten hematospermi ile karşılaşılmışsa mutlaka üroloğa gidilerek kontrol edilmelidir.