mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
ya ASDKMJLMKKSDJHFFHSFHPQOWEIOEQW
İdrardan gelmiyor hocam, yalnızca meniden geliyor.Öncelikle çok geçmiş olsun iki konuda bildiğim kadarıyla yorum yapmak isterim işin önce dinî boyutuna değinmek istiyorum oruçlu iken mastürbasyon yapmak orucu bozar diye biliyorum iftardan sonra da iftar ile sahur arasında yaptıysan en az bir vakit geçmeden gusül almanı tavsiye ederim. Bu birincisi, ikincisi ise idrardan kan gelmesinin önemli nedenleri olabilir böbrek hastalığı mesane de sorun hatta kanser belirtisi bile olabiliyor hiç vakit kaybetmeden hemen bir sağlık kuruluşuna gitmeni tavsiye ederim çeşitli testler yapılarak sonucuna bakılır ona göre hareket edersin son olarak mastürbasyonu çok fazla yaparsan ciddi sağlık sorunları yaşarsın benden demesi bişey olmaz diyenlere de bakma sonradan pişman olursun.
Bütün Sırrı Bozdun .İdrardan gelmiyor hocam, yalnızca meniden geliyor.
Kral sende makinayı az sal işleyen demir ışıldar gibi düşünme patlatırsın vallaMerhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?
Sonuç olarak idrar da oradan çıkıyor ertelemeden hastaneye git bence meni den kan gelmesi normal bir şey değil çünküİdrardan gelmiyor hocam, yalnızca meniden geliyor.
hangi uzmana asfsdfasÇok fazla mastürbasyon yaptığındandır. Askerlik zamanlarımda benimde başıma gelmişti. İdrarımda kanla karışık iltihaplıydı. Ama yine de bir uzmana gözükmekte fayda var.
bir tane daha patlat belki düzelirMerhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?