Spermden kan gelmesi

Öncelikle çok geçmiş olsun iki konuda bildiğim kadarıyla yorum yapmak isterim işin önce dinî boyutuna değinmek istiyorum oruçlu iken mastürbasyon yapmak orucu bozar diye biliyorum iftardan sonra da iftar ile sahur arasında yaptıysan en az bir vakit geçmeden gusül almanı tavsiye ederim. Bu birincisi, ikincisi ise idrardan kan gelmesinin önemli nedenleri olabilir böbrek hastalığı mesane de sorun hatta kanser belirtisi bile olabiliyor hiç vakit kaybetmeden hemen bir sağlık kuruluşuna gitmeni tavsiye ederim çeşitli testler yapılarak sonucuna bakılır ona göre hareket edersin son olarak mastürbasyonu çok fazla yaparsan ciddi sağlık sorunları yaşarsın benden demesi bişey olmaz diyenlere de bakma sonradan pişman olursun.

Öncelikle çok geçmiş olsun iki konuda bildiğim kadarıyla yorum yapmak isterim işin önce dinî boyutuna değinmek istiyorum oruçlu iken mastürbasyon yapmak orucu bozar diye biliyorum iftardan sonra da iftar ile sahur arasında yaptıysan en az bir vakit geçmeden gusül almanı tavsiye ederim. Bu birincisi, ikincisi ise idrardan kan gelmesinin önemli nedenleri olabilir böbrek hastalığı mesane de sorun hatta kanser belirtisi bile olabiliyor hiç vakit kaybetmeden hemen bir sağlık kuruluşuna gitmeni tavsiye ederim çeşitli testler yapılarak sonucuna bakılır ona göre hareket edersin son olarak mastürbasyonu çok fazla yaparsan ciddi sağlık sorunları yaşarsın benden demesi bişey olmaz diyenlere de bakma sonradan pişman olursun.
İdrardan gelmiyor hocam, yalnızca meniden geliyor.

Merhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?
Kral sende makinayı az sal işleyen demir ışıldar gibi düşünme patlatırsın valla

Çok fazla mastürbasyon yaptığındandır. Askerlik zamanlarımda benimde başıma gelmişti. İdrarımda kanla karışık iltihaplıydı. Ama yine de bir uzmana gözükmekte fayda var.
hangi uzmana asfsdfas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim biraz bekle aynı sorun tekrar yaşarsan mutlaka doktora git. şakası olmaz makinenin

Jhonny Sins Reyiz Wink GIF - Jhonny Sins Reyiz Wink GIFs

Son düzenleme:
Her gün birden fazla kez mastürbasyon yapmanın bilimsel olarak gösterilmiş hiçbir zararı yoktur. Var diyenlerin dayanakları hiçbir bilimsel değeri olmayan "anekdotal" uydurmalardır. Penisi sürtünme ve sert darbeye bağlı olarak travmatize etmeden isteğiniz kadar mastürbasyon yapabilirsiniz. Hayatınızın akışını etkileyecek kadar çok mastürbasyon yapmak ise fiziksel bir kısıt veya hastalıktan dolayı değil altta yatan psikolojik bir sorun ihtimali yüzünden önem arz edebilir. Eğer yaptığınız mastürbasyon hayatınızda yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek seviyede bir bağımlılıksa bunun için psikolojik destek alabilirsiniz. Bunun haricinde her gün birden fazla kez mastürbasyon yapmak anormal bir durum değildir. Çevresel ayıplanma, baskılama, dini motiflerle verilen öğüt ve korkutmaların bilimsel hiçbir dayanak noktası yoktur.

Bazı günlerim çok yoğun geçiyor tek kale maçta hiç böyle bişey yaşamadım. Bu durum cacığa mı özel?

Midem bulandı k.b çok kötü bişey

Merhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor, yarın hemen özele gideyim mi?
bir tane daha patlat belki düzelir

Geri