❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Benim şikayette sonuçlandı. Hakem heyeti beni haklı buldu. Mailime dönüş yaptıkları ibana ücreti gönderdim. 3 adet ürün için stok yok demişlerdi, hakem heyeti kararı doğrultusunda Emsal ürün eklemelerini söyledim ve eklediler. Yakın zamanda kargoya verilir benim ürünler. Ürün aldırdığım iki arkadaşa da ürünleri geldi. Cümleten geçmiş olsun.
Bugün benim şikayetim de karara bağlandı ve lehime sonuçlandı. 15 günlük itiraz süresi varmış, siz maili bu 15 gün dolduktan sonra mı atmıştınız yoksa THH kararı çıktığı gibi atmalı mıyım? Teşekkürler

Bugün benim şikayetim de karara bağlandı ve lehime sonuçlandı. 15 günlük itiraz süresi varmış, siz maili bu 15 gün dolduktan sonra mı atmıştınız yoksa THH kararı çıktığı gibi atmalı mıyım? Teşekkürler
Hocam sizin aşamaları SS atabilir misiniz kaç gün arayla ne olmuş.

Bende sikayetvar a basvurdum, thh gitmemistim bakalim bisey sunacaklarmi

Hocam sizin aşamaları SS atabilir misiniz kaç gün arayla ne olmuş.
Bendeki süreç bu şekilde işledi hocam;
1709809044123.png

Benimde sonuçlandı 15 gün içinde göndermek zorunda mı yani ?=

Bunun cevabını ben de tam olarak bilmiyorum. Daha önce süreci yaşayan birisinden cevap bekliyoruz
15 gün içinde göndermek zorunda değiller. 15 gün yasal itiraz süreleri. Bu süre içinde itiraz etmezlerse lehinize çıkan THH kararı kesinleşmiş olur ve karşı taraftan kararın gereğini talep edersiniz ve yerine getirmezse icra yoluyla karar yerine getirilir. 15 gün dolmadan da icraya gidebilirsiniz ama o zaman ilamlı icrayı, tüketici mahkemesinde karara itiraz yoluyla durdurabilirler.

Depoda unutulmuş eski bir ürün. 2000'lerde Wall Street'te brokerlık yapacaksanız güzel.

Arkadaşlar benim başvuru reddedilmiş.
Bana tanımladıkları 1000tl hediye çekinden dolayı mı dedim ama karar formunda böyle bişey yok.
IMG_20240316_130825.jpg

Arkadaşlar benim başvuru reddedilmiş.
Bana tanımladıkları 1000tl hediye çekinden dolayı mı dedim ama karar formunda böyle bişey yok.
Alıntıyı görüntüle
Dilekçeniz son derece yetersiz olarak yazılmış. Red alması son derece normal. Bu durumlarda en önemli vurgu kampanyalı satış yapıldığı ve bunun delillendirilmesidir. Bunu dilekçede belirtmediğiniz ve delillerini sunmadığınız durumda karşı taraf kazanır.

Dilekçeniz son derece yetersiz olarak yazılmış. Red alması son derece normal. Bu durumlarda en önemli vurgu kampanyalı satış yapıldığı ve bunun delillendirilmesidir. Bunu dilekçede belirtmediğiniz ve delillerini sunmadığınız durumda karşı taraf kazanır.
Burda yazan birinden kopyala yapıştır yaptım

Burda yazan birinden kopyala yapıştır yaptım
Zaten 1000 tl almışsınız. Ayrıca dilekçeden bağımsız olarak da firma haklı burada. Hayatın doğal akışına aykırı bir fiyatlandırma var. Bunu her gören hata olduğunu zaten anlar ki forumda da herkes bunu dile getirmiş. Yere dökmüşler çullanın durumu var. Burada alıcının bu alışverişi yaparken iyi niyetinden zaten bahsedilemez. Ben firma yerinde olsam 1000 tl lik hediye çeki de tanımlamazdım. Firma son derece iyiymiş. Hakkaniyetli olmak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri