Neler Yeni

Spor salonuna gitmelimiyim ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,754
İsim
Taha yücel
1.günümü dün tamamladım bugün yine gidicektim ama sol tricepsim ağrıyor setleri tamamlayamaya bilirim diye korkuyorum zaten sol kolum sağ koluma göre güçsüz sizce 1 gün sonra mı gitmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bulkyapanobez

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
1.günümü dün tamamladım bugün yine gidicektim ama sol tricepsim ağrıyor setleri tamamlayamaya bilirim diye korkuyorum zaten sol kolum sağ koluma göre güçsüz sizce 1 gün sonra mı gitmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bulkyapanobez
Hocam gidebilirsin diğer türlü daha da ağırı çekersin. Antrenman öncesinde su iç suya biraz daha önem ver. Churchill yapabilirsin ama içine mutlaka 1 çay kaşığı kadar tuz dök

123kral14

80+ Silver
1 gün git 1 gün gitme ful body yap

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
1 gün git 1 gün gitme ful body yap
1 gün git 1 gün gitme aşırı mantıksız fullbody için 2-1 veya 3-1 olmalı. 1 gün git 1 gün gitme powerlifing yapmıyor arkadaşımız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her gün Spor yapılır mı❓Herhangi bir zararı var mı ❓

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

.RBO.

80+ Silver
Her gün yoğun idman yaparsan kendi tecrübem 2 hafta boyu hiç dinlenmezsen vücutta kırgınlık olabiliyor idman ortasında kafein etkisi geçince kalıyorsun yada kötüyse sabah ayağa bile kaldırmaz isteksiz olursun tabi hergün bütün vücut çalışırsan bunu daha hızlı hissedersin dayanıklılığına bağlı olarak 5.gün haşatım çıkar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her gün yoğun idman yaparsan kendi tecrübem 2 hafta boyu hiç dinlenmezsen vücutta kırgınlık olabiliyor idman ortasında kafein etkisi geçince kalıyorsun yada kötüyse sabah ayağa bile kaldırmaz isteksiz olursun tabi hergün bütün vücut çalışırsan bunu daha hızlı hissedersin dayanıklılığına bağlı olarak 5.gün haşatım çıkar
Anladım

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Var tabi hocam kas kitlesini dinlendirmen gerekiyor 3 gün gidersin 1 gün gitmezdim veya 6 gün gidersin 1 gün gitmezsin. Yaptığın antrenman şekline göre değişir ama haftada min 1 gün off vermen gerekir. Diğer türlü Adele aşırı yıkıma uğrar sakatlığa gider veya yerinde saymaya devam edersin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Var tabi hocam kas kitlesini dinlendirmen gerekiyor 3 gün gidersin 1 gün gitmezdim veya 6 gün gidersin 1 gün gitmezsin. Yaptığın antrenman şekline göre değişir ama haftada min 1 gün off vermen gerekir. Diğer türlü Adele aşırı yıkıma uğrar sakatlığa gider veya yerinde saymaya devam edersin.
Peki birgün ayrı bölüm birgün ayrı bölüm çalışsak nasıl olur

Top Bottom