dormammu1469
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
Eküri diye sana eşlik edecek birinden bahsediyo hocamNe zaman değişimleri görmeye başlıyorsun vücudun da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekürü ne ?
Eküri diye sana eşlik edecek birinden bahsediyo hocamNe zaman değişimleri görmeye başlıyorsun vücudun da
Ekürü ne ?
Hacim kazanamamişin heraldeBen haftada 4 gün gidiyordum ilk ay. 6 ay gidip bıraktım görünüm olarak az fark var ama güç olarak faydası dokundu inşallah yine yazılacağım.
Knk şuan gittiğim salonda zor gibi ama üyeliğim bitince başka salona yazilcamEküri diye sana eşlik edecek birinden bahsediyo hocam
En azından şuan kollarım eşit seviyede sayılır hocam bu da bi artıHacim kazanamamişin heralde
Knk şuan gittiğim salonda zor gibi ama üyeliğim bitince başka salona yazilcam
Hocam 2. Aydi bende kilo alma ve değişim başladı sonra powerlifing yaptım. Öyle devam ettimNe zaman değişimleri görmeye başlıyorsun vücudun da
Ekürü ne ?
Benim sol kolum sağa göre gücsüz anterman da sağ kolumla son tekrari zorlanarakda olsa cikiyor ama sol kolum hic kalkmiyor ya napıcam sol kolum sağ koluma göre bir tik zayif gözüküyor bideEn azından şuan kollarım eşit seviyede sayılır hocam bu da bi artı![]()
Hocam 2. Aydi bende kilo alma ve değişim başladı sonra powerlifing yaptım. Öyle devam ettim
Olur haftada 2 kez dinlenirsin hem yeni başlamışsın kendini ufaktan düzene oturtursun alışırsın. Sakın diğer kolum güçsüz diye düşük ağırlık verme yoksa dengesiz gelişmeye devam eder. İki kol çıktığı set kadar ilerle dengelenir zamanla. Tam böyle hani tüm gücü verirsin sıkarsın kendini ama çıkmaz ya o ana kadar devam.Benim sol kolum sağa göre gücsüz anterman da sağ kolumla son tekrari zorlanarakda olsa cikiyor ama sol kolum hic kalkmiyor ya napıcam sol kolum sağ koluma göre bir tik zayif gözüküyor bide
He bide şey dicem gittiğim salon pazar günleri kapali
3-1 2-1 yapabiliyorum bir sıkınti olur mu örnek
Pazartesi salı carsamba git persembe dinlen cuma cumartesi git pazar salon kapali gitmemiş oluyorsun
Başlangıç için devam et bu şekilde 1,5-2 ay sonunda 6-1 yapabilirsinBenim sol kolum sağa göre gücsüz anterman da sağ kolumla son tekrari zorlanarakda olsa cikiyor ama sol kolum hic kalkmiyor ya napıcam sol kolum sağ koluma göre bir tik zayif gözüküyor bide
He bide şey dicem gittiğim salon pazar günleri kapali
3-1 2-1 yapabiliyorum bir sıkınti olur mu örnek
Pazartesi salı carsamba git persembe dinlen cuma cumartesi git pazar salon kapali gitmemiş oluyorsun
Hocam konuyla alakasız ama oversize tişört aldığınızda normal bedeninizde mi alıyorsunuz yoksa bir beden küçük mü alıyorsunuzBaşlangıç için devam et bu şekilde 1,5-2 ay sonunda 6-1 yapabilirsin
Ben vücut hatlarımın belli olmasından hiç hoşlanmıyorum. Genellikle 2XL alıyorum oluyor normal oversize şeklindeHocam konuyla alakasız ama oversize tişört aldığınızda normal bedeninizde mi alıyorsunuz yoksa bir beden küçük mü alıyorsunuz
Tam beden aliyprum benHocam konuyla alakasız ama oversize tişört aldığınızda normal bedeninizde mi alıyorsunuz yoksa bir beden küçük mü alıyorsunuz
Hocam maşallahınız varBen vücut hatlarımın belli olmasından hiç hoşlanmıyorum. Genellikle 2XL alıyorum oluyor normal oversize şeklinde
Eyvallah hocam. Yaparsın sende, Türkiye'de ne insanlar var bu işin hakkını verecek olan ama Türkiye'den gram destek gelmiyor, sağolsunlar...Tam beden aliyprum ben
Hocam maşallahınız var
Hocam konuyla alakasız ama oversize tişört aldığınızda normal bedeninizde mi alıyorsunuz yoksa bir beden küçük mü alıyorsunuz
Oversize kalıp değil standart kalıpların büyüğünü alıyorsunuz o zamanBen vücut hatlarımın belli olmasından hiç hoşlanmıyorum. Genellikle 2XL alıyorum oluyor normal oversize şeklinde
Anladım hocam eyvallahEyvallah hocam. Yaparsın sende, Türkiye'de ne insanlar var bu işin hakkını verecek olan ama Türkiye'den gram destek gelmiyor, sağolsunlar...
Ben bunları almıştım en son açıklamada vücut ve beden ölçüleri var ordan kendime uygun olanı ölçüp aldım en sondaki benim fav gayet estetik duruyor
![]()
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Baskılı Tişört - Fiyatı, Yorumları
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Baskılı Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Defacto Discovery Lisanslı Oversize Fit Bisiklet Yaka %100 Pamuk Tişört Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Defacto Discovery Lisanslı Oversize Fit Bisiklet Yaka %100 Pamuk Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Pamuklu Penye Tişört Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Defacto Oversize Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Pamuklu Penye Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl