Neler Yeni

Spora başlangıç sonrası ağrı

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
Tam vücut antrenmanı yapıyosan bi gün ara vermende sorun yok kas yenilenmesi için, önemli olan yeterli protein almak ve gece uykusuna dikkat etmek. Yenilenmeden kasa yüklendiğinde kas zedelenmesi hatta yırtılmaya kadar sorun oluşabilir. Zamanla rutin haline geldikçe zaten sadece antrenman sırasında yanma olur.
evet 2 hafta boyunca full body girmemi söylediler öyle devam ediyorum, protein olarak neler önerirsiniz

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Hamlamışsındır sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölene kadar devam hiç sorun yok max 2-3 gün içinde geçiyo
knk evde spor yapıyorum düzenli olmasa da ama spor salonuna gitcem.

Dambıl almıştım biraz çalışım dedim youtubeden videolar buldum izledim onları yaptım yarın kollarım 90 derece kaldı dfghnkdfh vallaha acamıyorum 3 gün öyle gezdim çok korkmuştum hastaneye bile gittim bir şey yokmuş kas gevşetici gibi bir şey verdi onu sürdüm 2 gün düzeldi :D

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
bu gün 3. fakat ağrılarım hala çok yarın devam edeceğim umarım en kısa sürede geçer

yarın tekrar gideceğim umarım bu gün gitmemem kaslarımda tekrar ağrıya neden olmaz
Ben ilk başladığımda evde sürünerek geziyodum tam anlamıyla ara vermeden devam et salonda unutuyosun ağrıyı zaten

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Başta hamlik oluyor normal yavas yavaş yüklen sakatlanma 😂 bir zaman sonra o agrilari ozleyeceksin

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Merhabalar, ilk defa fitness'a başladım çarşamba ve perşembe günü salona gittim bu gün dinlenmek için ara verdim, fakat 3 gündür kollarım ve göğüslerim neredeyse hareket ettiremeyecek kadar çok ağrıyor ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?
hamlıktan dolayı böyle oluyor 1 hafta içerisinde geçecektir kendinizi dinlenmeye vermeyin dinlenmeyle geçecek bir şey deyil basmaya devam edin 1 hafta süresi var herkes o ağrı olayını yaşamıştır.

Galatasaray8

80+ Bronze
Merhabalar, ilk defa fitness'a başladım çarşamba ve perşembe günü salona gittim bu gün dinlenmek için ara verdim, fakat 3 gündür kollarım ve göğüslerim neredeyse hareket ettiremeyecek kadar çok ağrıyor ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?
Bende ilk başladığımda baya bir ağrı çekmiştim ama 1 hafta sonra geçmişti şimdi vücudun yeni yeni alışıyor eğer daha önce spor yapmadıysan.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
aylık 250 TL

daha kötü ağrılar mı oluyor yoksa :D
Hayır agri olmuyo ve o minik sizilara hasret kaliyorsun. Dinlenmeyi ihmal etme , kas dinlenirken gelisir ☺️

Satriani

80+ Bronze
evet 2 hafta boyunca full body girmemi söylediler öyle devam ediyorum, protein olarak neler önerirsiniz
Şimdi şöyle söyliyim, antrenör ya da bireysel mi çalışıyosun bilmiyorum ama mesela orada sana bi' sistem çizen birisi olması gerek. Yani hangi gün hangi antrenman ve set sayıları gibi. Zamanında bi' dönem salonda çalışırken mesela haftada 4 gün gibi gidilirdi ve bir gün dolu, bir gün boş olurdu. Dolu günlerde tüm vucut, bacak vs her bölüm için antrenman yapılırdı. Eğer her gün tüm vucuda girersen kaslar yenilenmek için zaman bulamaz, spor sadece sürekli ağırlık değil zaten, asıl en önemli kısım dinlenme, beslenme, düzen vs.
Türlü çeşitli protein tozları var, onun dışında yumurta, tavuk vs. öğünlere daha fazla yayarak protein alınabilir. Açıkcası TR şartlarında beslenmeye bütçe ayırmak da çok zor ya.

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
Şimdi şöyle söyliyim, antrenör ya da bireysel mi çalışıyosun bilmiyorum ama mesela orada sana bi' sistem çizen birisi olması gerek. Yani hangi gün hangi antrenman ve set sayıları gibi. Zamanında bi' dönem salonda çalışırken mesela haftada 4 gün gibi gidilirdi ve bir gün dolu, bir gün boş olurdu. Dolu günlerde tüm vucut, bacak vs her bölüm için antrenman yapılırdı. Eğer her gün tüm vucuda girersen kaslar yenilenmek için zaman bulamaz, spor sadece sürekli ağırlık değil zaten, asıl en önemli kısım dinlenme, beslenme, düzen vs.
Türlü çeşitli protein tozları var, onun dışında yumurta, tavuk vs. öğünlere daha fazla yayarak protein alınabilir. Açıkcası TR şartlarında beslenmeye bütçe ayırmak da çok zor ya.
herhangi bir antrenman listesi yapılmadı bir arkadaşım var, onun ile aynı listeyi yapmaya çalışıyorum perşembe ve pazar günleri dinlenme olarak gerisinde body

Ağrıların 1-2 hafta içinde geçer ve sana önerim sakın sporu bırakma.
sporu bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum sonuna kadar devam ederim umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom