Neler Yeni

Spora başlangıç sonrası ağrı

Satriani

80+ Bronze
herhangi bir antrenman listesi yapılmadı bir arkadaşım var, onun ile aynı listeyi yapmaya çalışıyorum perşembe ve pazar günleri dinlenme olarak gerisinde body
Mesaj otomatik birleştirildi:

sporu bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum sonuna kadar devam ederim umarım
Benim sana tavsiyem şu şekilde olur, her gün antrenman yapacağım diyorsan eğer, bence bir gün omuz, kol, göğüs vb. ertesi gün bacak, karın, sırt şeklinde ayır, böylece önceki gün yaptığın antrenman sonrası ertesi gün o bölgeler yenilenirken, diğer bölümleri çalıştırırsın. Böylece bi' gün dinlenen bölüm ertesi gün tekrar geliştirmek için hazır hale gelir. tabii ki ilk zaman biraz uzun ağrılar normal, daha sonra aynı gün içinde bile bi'şey hissetmezsin.

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
Benim sana tavsiyem şu şekilde olur, her gün antrenman yapacağım diyorsan eğer, bence bir gün omuz, kol, göğüs vb. ertesi gün bacak, karın, sırt şeklinde ayır, böylece önceki gün yaptığın antrenman sonrası ertesi gün o bölgeler yenilenirken, diğer bölümleri çalıştırırsın. Böylece bi' gün dinlenen bölüm ertesi gün tekrar geliştirmek için hazır hale gelir. tabii ki ilk zaman biraz uzun ağrılar normal, daha sonra aynı gün içinde bile bi'şey hissetmezsin.
henüz bi program hazırlanmadı umarım onuda çözeceğiz

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
İlk spor sonrası exxtra ağrı olur normal. Keyfini çıkarmaya bak

Can...

80+ Platinum
bir şey sorucam spora ilk başladığınm zaman vucüdun çok ağrıyor o ağrıyla hiç bir şey kaldıramıyorsun bile ağrılar geçtikten sonra devam etmek lazım dimi bende başlıcam da
Ben o ağrıları çekerken basmaya devam ediyordum ağrı azalıyor sonra bitti ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben o ağrıları çekerken basmaya devam ediyordum ağrı azalıyor sonra bitti ztn
Üst üste hergun değil tabi yanlış bilgilendirme olmasın

Top Bottom