Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
2 aydır spora gidiyorum ama aynaya baktığımda bir değişiklik yok. Spor yapanlar yardımcı olabilir mi?
Beslenmene, hareketlerinin düzenine ve formuna dikkat ediyor musun?2 aydır spora gidiyorum ama aynaya baktığımda bir değişiklik yok. Spor yapanlar yardımcı olabilir mi?
Hareketlerin düzeni derkenBeslenmene, hareketlerinin düzenine ve formuna dikkat ediyor musun?
Haklsın ama en ufak değişim göremiyorum o yüzden yazdım2 ayda çok fazla bir şey bekleme. değişim 7-8 aydan sonra başlar, süreklilik önemli.
Setlerin tükenişe giderken yanıyor mu yanınca hemen bırakıyor musun2 aydır spora gidiyorum ama aynaya baktığımda bir değişiklik yok. Spor yapanlar yardımcı olabilir mi?
gelisim icin 2 durum var her ne kadar tasvip etmesem de sana soyleyeyimHareketlerin düzeni derken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haklsın ama en ufak değişim göremiyorum o yüzden yazdım
hangi programı tipini kullandın bugune kadar2 aydır spora gidiyorum ama aynaya baktığımda bir değişiklik yok. Spor yapanlar yardımcı olabilir mi?
beslenme için bu 3 şeye dikkat et2 aydır spora gidiyorum ama aynaya baktığımda bir değişiklik yok. Spor yapanlar yardımcı olabilir mi?