tercihim türkçe olması ama yabancı dilde olabilir sorun yok yavaş bir şeyler olmasın yeter sözleri de güzel olsun hızlı derken de eminem ceza gibi değil yani ortalama bi hız
Adamın anlattığı şeye hic uygun değil gibi be kralPek işine yaramaz ama neyse.
olsun hocam belki hoşuma giderdi yeni bir müzik türü keşfederdim öyle düşününAdamın anlattığı şeye hic uygun değil gibi be kral
evet hocam rap güzel ama cidden çok fazla dinledim zamanında sıkıyor beni şu an kayra dinleyebiliyorum sadece mesela
Her şey var türkçe rap olarak kendi playlistim
Zaten demiştim.Adamın anlattığı şeye hic uygun değil gibi be kral
dinlemediğiniz rapçiler varsa bir deneyin derim hocamolsun hocam belki hoşuma giderdi yeni bir müzik türü keşfederdim öyle düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam rap güzel ama cidden çok fazla dinledim zamanında sıkıyor beni şu an kayra dinleyebiliyorum sadece mesela
evet evet en sonda da 1000. şarkı olarak manga 1000 parça eklemiştim de playlisti devam ettirdiğimden pek anlamı kalmadıhocam başına cegıdın skitini koymak güzel detay benimde bir ara vardı playlistim ve aynısını yapmıştım
hocam bi kaç gün takılırım bunda eskiden çok güzel pl ler vardı da hesap değişe değişe yok oldudinlemediğiniz rapçiler varsa bir deneyin derim hocam
evet evet en sonda da 1000. şarkı olarak manga 1000 parça eklemiştim de playlisti devam ettirdiğimden pek anlamı kalmadı