Spotify Toplanan Veriler

Green

80+
Reaksiyon skoru
37
Yeri burası mı gerçekten bilmiyorum ancak en uygun kategori burası diye düşünüyorum.
Son zamanlarda aklıma takılan bir konu var, bu google playdeki uygulamaların alakasız topladığı ve paylaştığı veriler.
Bir iki gündür Spotify beni düşündürüyor. Topladığı veriler sekmesinde yer alan verileri aşağıya görsel olarak ekleyeceğim.
sp.png

1-Beni irrite eden en büyük konu fotoğraflar konusu sonuçta bu özelimiz yani. Direkt galeriden fotoğraf mı çekiyor ya da telefonumuzun herhangi bir yerinde bulunan fotoğraflara vs erişim mi sağlıyor sizce?
Bu konu beni aşırı gerdi gerçekten, senelerdir kullandığımız uygulama bir de. Üstelik müzik dinleme uygulamasının bu tarz verileri toplaması ne alaka onu da anlayamıyorum zaten.
2-Yani fotoğraflar derken acaba sadece yüklediğimiz profil fotoğraflarını vs mı kastediyor sizce?

Galeriden fotoğraf seçip profil fotoğrafı yapmak için isteniyor. Yoksa inan Spotify ı kullanan milyonlarca insan var. Senin benim galerimizdeki fotoğrafları ne yapacaklar?

Galeriden fotoğraf seçip profil fotoğrafı yapmak için isteniyor. Yoksa inan Spotify ı kullanan milyonlarca insan var. Senin benim galerimizdeki fotoğrafları ne yapacaklar?
Bir de bu fotoğraflar ve videolar yazana basınca yanında ''isteğe bağlı'' tarzında bir ibare çıkıyor. Biz kasıtlı birşeyler yüklersek mi bu durum geçerli acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,264
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri