Allame ve blok u aynı yerde görmek biraz garip geldi.Allame ve Stabil benim için her zaman ayrı bir seviyedir.
ben de blok nasıl listeye girmiş anlamadım bile hiç sevmem normalde.Allame ve blok u aynı yerde görmek biraz garip geldi.
Sizi kınıyorum hocam birde inkar ediyorsunuz dinlediğinizi (!)ben de blok nasıl listeye girmiş anlamadım bile hiç sevmem normalde.
Blok'un patladığı dönemde çok dinliyordum ondan ilk sıralara yerleşti. Onun dışında en çok dinlenen 2.Şarkıda Ezhel-Margiela ne alaka onu anlamadım ben, ama 3. Şarkı olan Ceg Sokakları görünce bi kendime yükseldimAllame ve blok u aynı yerde görmek biraz garip geldi.
Daft punk
Ezhele okyim ama blok çakal çukal dinlenebilir gibi değil bence.Blok'un patladığı dönemde çok dinliyordum ondan ilk sıralara yerleşti. Onun dışında en çok dinlenen 2.Şarkıda Ezhel-Margiela ne alaka onu anlamadım ben, ama 3. Şarkı olan Ceg Sokakları görünce bi kendime yükseldim
maşallah hocam103 bin dakika ne yapıyor çok dinlenen şarkılarda bi yanlışlık var gibi son ayları dahil ediliyormu listeye ?
Sen gel bide bunu bana açıkla @MithrilAlıntıyı görüntüleelit çocuklarız aslinda