Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Turbo olana mı taktın?Aynı sorun bende var 3500 yazma 3000 okuma m.2 SSD var test sonuçları böyle Alıntıyı görüntüle
Turbo olana mı taktın?Aynı sorun bende var 3500 yazma 3000 okuma m.2 SSD var test sonuçları böyle Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim ilk önce usb ye kopyalarken yavaş sınırı var galiba dediğiniz gibi başka bir dosyaya kopyalarken 400 450 oluyo bazen işte 10 la falan iniriyo 10 dan bile az olduğunu gördüm.Nereden nereye kopyalıyorsun? Diskin kendi içinde başka klasöre kopyalıyorsan Sıkıntı vardır demektir. USB felan kopyalıyorsan karşıdaki cihaz hızı düşük olduğu için onun limiti kadar atabilir.
teşekkürleryeni aldıysanız iade edin yada satış elemanını dövebilirsiniz
Troll müsün sen?yeni aldıysanız iade edin yada satış elemanını dövebilirsiniz
öyle yapıcam galiba teşekkürler.SSD Değiştirmeni öneririm.
yok kardeş gerçek bunlar elemanı dövün ssd hızlanacaktırTroll müsün sen?
Turbo olan derken anlamadımTurbo olana mı taktın?
Bazı anakartlarda bir turbo portu olur birde normal port olur.Turbo olan derken anlamadım
Mesela bi oyunun içindkei dosyayı masaüstübne atıyorumNereden nereye kopyalıyorsun? Diskin kendi içinde başka klasöre kopyalıyorsan Sıkıntı vardır demektir. USB felan kopyalıyorsan karşıdaki cihaz hızı düşük olduğu için onun limiti kadar atabilir.
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...asnYqsY3lp9OKwlZZYpNOC-7HM5PkbeMaAh02EALw_wcB anakartım bu bi altta var bi üstte alt kısma taktım onunlamı alakalıBazı anakartlarda bir turbo portu olur birde normal port olur.
Öğe miktarı çok fazla ise doğal olarak düşer.Mesela bi oyunun içindkei dosyayı masaüstübne atıyorum
Bide yavaş olmasının sebebi çok dolu olması olabilirmi?Öğe miktarı çok fazla ise doğal olarak düşer.