AMD StoreMI gibi bir şey vardı onu dene istersen ama emin değilimArkadaşlar ben SSD ve HDD'mi iki Diske bölmüştüm toplamda 4 Disk var C-D SSD E-F HDD klasörü formatlamadan nasıl birleştirebilirim depolamada sıkıntı oluyor çünkü.
Özel programlar oluyor ama c ile d yi ve e ile f yi birleştirebilirsin aksi takdirde ssd ile hdd birleşmez(bildiğim kadarıyla)Arkadaşlar ben SSD ve HDD'mi iki Diske bölmüştüm toplamda 4 Disk var C-D SSD E-F HDD klasörü formatlamadan nasıl birleştirebilirim depolamada sıkıntı oluyor çünkü.
Bunu bilmiyordum ama birleştirmeyin sakın zaten de birleştirmeyeceğim demişsiniz.SSD-HDD birleştirmicem ama birleştiriliyor
Klonlamanız lazım diye biliyorumSilinmez demi uygulamalar
HDD 2'ye bölünük SSD 2'ye bölünük ben klasörlerdeki şeyler silinmeden SSD'yi 1 klasör olarak HDD'yi 1 klasör olarak ayarlamak istiyorumBir diski böldüyseniz büyük ihtimal birleştirirsiniz. Fakat farklı diskler varsa birleşmez diye biliyorum.
MiniTool Programından diskin üzerine gelip klonla diyeceksiniz ardından c ile d yi e ile f yi birleştireceksiniz sonra da klonladığınız diskteki verileri c ye ve d ye atacaksın(ben böyle biliyorum daha farklı çözümler de olabilir arkadaşlar onay vermeden bir şey yapmayın)Nasıl yapıcam