Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Ha tamam ben test görüntüsüne ilk vaktığımda 321mbs diye görmüşüm, 3245 mişMax 3500 mb/s hocam. O slota gen4 takılsa bile max 3000-3500mb/s arası hızlara ulaşır.
Ha tamam ben test görüntüsüne ilk vaktığımda 321mbs diye görmüşüm, 3245 mişMax 3500 mb/s hocam. O slota gen4 takılsa bile max 3000-3500mb/s arası hızlara ulaşır.
Aman hocam hard disk günlerine geri dönmeyelim. Direkt iade sebebiHa tamam ben test görüntüsüne ilk vaktığımda 321mbs diye görmüşüm, 3245 miş![]()
Aman hocam hard disk günlerine geri dönmeyelim. Direkt iade sebebi Kendi kendime diyorum ulan nasıl 300 mbs olur diye, hani sahte ssdler bile sıralı okuma yazmada aslına yakın performans verebiliyo, sonradan farkettim
Hocam m2 yuva girişleri standarttır anakarta göre değişmez. yalnız fiyat biraz pahalı geldi bana.Bunu alsam olur mu sabitlemek için
M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri
M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Elinde m2 vidası olmayan bilgisayarcı yoktur. 3-5 liraya alırsın. Ufacık aparata kargo dahil 60 lira fazla geldi bana.Bilgisayar tamircilerine gidip sorucam varsa onlardan alırım yoksa mecbur bunu almam gerekiyo