Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Arkadaşlar ssd bu şekilde hiçbir oyun yüklü değil sadece windows kurulu. Boş yerin bu kadar az olması normal mi?
tedirgin oluyosan gidip 1tb hdd alabilirsinnormal bende de o sekilde idi
oyunların hiçbirini ssdye kurmadım ama riot vanguard gibi rockstar games gibi dosyalar var içinde bundan olabilir mi? [valorant ve gta5 hddye kurulu)Hocam sadece windows olamaz. 256 GB SSD'm var. Windows kurduktan sonra nerdeyse 200 GB boş oluyor
yo 500gb hdd var bana yetiyo zaten de sadece neden 100gb boş alan kaldığını merak ettim windows max 30gb değil mi?normal bende de o sekilde idi
Post automatically merged:
tedirgin oluyosan gidip 1tb hdd alabilirsin
Hocam emin değilim fakat o SSD'de sadece Windows yok. Tek bildiğim budur.oyunların hiçbirini ssdye kurmadım ama riot vanguard gibi rockstar games gibi dosyalar var içinde bundan olabilir mi? [valorant ve gta5 hddye kurulu)
Olabilir, her bir dosyası tek diske kurulmuyor diye biliyorum.oyunların hiçbirini ssdye kurmadım ama riot vanguard gibi rockstar games gibi dosyalar var içinde bundan olabilir mi? [valorant ve gta5 hddye kurulu)
sadece windows yoktur tabi mouse driverı falan filan var ama ben kendim ona bir şey indirmedim diyorum.Hocam emin değilim fakat o SSD'de sadece Windows yok. Tek bildiğim budur.