sata girişi varsa olmazArkadaşlar bir tane notebookum var ssd takacağım bilgisayarcılara gittiğimde pahalıydı internettde daha ucuz ama notbookuma takabilirmiyim uyumsuzluk olur diye korkuyorum
Notebook model casper a15
Ssd patriot burst 120gb
Bilmiyorum bakmak lazım ama işte bir şey olur diye korkum varSata girişi varsa niye olmasın
sata girişi varsa olmaz
en kötü iade edersin bu ssd iyi iade almazlaras satarsınBilmiyorum bakmak lazım ama işte bir şey olur diye korkum var
Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD
Ssd bu
Notebook modelini yaz youtubeye ssd update yaz illa ki birisi takarken çekmiştir ona bakarsın sata girişi vardır muhtemelen .Arkadaşlar bir tane notebookum var ssd takacağım bilgisayarcılara gittiğimde pahalıydı internettde daha ucuz ama notbookuma takabilirmiyim uyumsuzluk olur diye korkuyorum
Notebook model casper a15
Ssd patriot burst 120gb
Doğru söylüyorsun aslında ama büyük ihtimalle satarım teşekkür ediyorum önerin içinen kötü iade edersin bu ssd iyi iade almazlaras satarsın
Bakmıştım ama bulamadım baya eski bi model çünküNotebook modelini yaz youtubeye ssd update yaz illa ki birisi takarken çekmiştir ona bakarsın sata girişi vardır muhtemelen .
Crystaldiskinfo indir ssd modeline bak. googleden illa ki girişi falan vardır.Doğru söylüyorsun aslında ama büyük ihtimalle satarım teşekkür ediyorum önerin için
Amcamda laptopunu yüksellti 2gb ram+256gb ssd taktırdı 700tl para aldılar adamdan bende bu kadar çok para vermek istemediğim için internetten alıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakmıştım ama bulamadım baya eski bi model çünkü