SSD'yi Neye Göre Almalıyım?

Hocam o SSD kronik sorunlu bi araştırın isterseniz.Ayrıca arkadaş sadece SSD alcam dememiş ram de alcam demiş o yüzden fiyatı uygun bir SSD önerdim.

.
Sorunlu felan değil asıl siz araştırın.

Almayı düşündüğünüz ssd burdaki Tier D'de olmamasına dikkat edin. Tier C ve üstü olan model alın.

Almayı düşündüğünüz ssd burdaki Tier D'de olmamasına dikkat edin. Tier C ve üstü olan model alın.
Tier D bütçe sınıfı, alınabilir.

Hocam o SSD kronik sorunlu bi araştırın isterseniz.Ayrıca arkadaş sadece SSD alcam dememiş ram de alcam demiş o yüzden fiyatı uygun bir SSD önerdim.

.
Hocam sorunlu olan SSD modeli Plus modelleri, Ultra modeli kronik sorunlu DEĞİL. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizzat kullanıyorum Ultra modelini. Bahsi geçen kronik sorunlu model Plus. Ayrıca bir arkadaşım 480Gb olan Plus modelini kullanıyor, ilginçtir ki ondan bir sorun yok.

Arkadaşlar tamam sakin olun sorunlu değil anladık.Konuyu açan arkadaş zaten 500 tl ile ssd alıcam dememiş.Yani o fiyat ona fazla olur sizde bütçe dahilinde önerme yapın lütfen.

Tekrardan atayım önerilerimi. Bence 500TL'ye alınabilecek en iyi modeller bunlar.

Geri