SSN Whey Builder protein tozu alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
SSN markasının command'ını öneriyorlar. Şimdi benim bütçem cidden düşük. Düşük protein tozu alınmaz , git big joy al diyeceksiniz konuyu terk edin çünkü ben düşük bütçeli protein tozu almıştım ve faydasını cidden gördüm.
Markası nutrich idi. Aloprotein'in kendi markası.

Neyse sadede geleyim. SSN'in whey builder ı var. Alınr mı? Kendi sitesinde satıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@123kral14 @FatihCevik @Ensar Bey @Deadlifter

CRE10 kodu ile yüzde 10 indirim alabilirsiniz.
aa konuyu acan alexaymıs askşdljafga bi ara markasız nutrichi öneren arkadaş :D

SSN markasının command'ını öneriyorlar. Şimdi benim bütçem cidden düşük. Düşük protein tozu alınmaz , git big joy al diyeceksiniz konuyu terk edin çünkü ben düşük bütçeli protein tozu almıştım ve faydasını cidden gördüm.
Markası nutrich idi. Aloprotein'in kendi markası.

Neyse sadede geleyim. SSN'in whey builder ı var. Alınr mı? Kendi sitesinde satıyor?

@123kral14 @FatihCevik @Ensar Bey @Deadlifter
Bigjoy su cıkarsın o dahi alınmaz gram güven vermiyor marka.
Creatinesini kullanınca sırtım kıllanmıstı...
Amerikan malından sasmıyacaksın abi.
TRnin en iyi markası acık ara farkla SSN

Bunu 2.400 gr a oranladığında fiyatı 1000 lira çıkıyor.
Sadece bunun alınıp alınmadığı veya bu fiyatta 2 kilo olan ürün önerisi istiyorum. Ssn bi de.
Bana göre o bütçede 2kg toz alınmaz. O fiyatta 2kg toz bulursan net kalitesizdir. Yeşilmarkaya bak ve onu al. Eğer amacın kilo almaksa farklı atacağım. Bunlar benim kendi fikirlerimdir.

Bana göre o bütçede 2kg toz alınmaz. O fiyatta 2kg toz bulursan net kalitesizdir. Yeşilmarkaya bak ve onu al. Eğer amacın kilo almaksa farklı atacağım. Bunlar benim kendi fikirlerimdir.
Amacım kilo almak.

SSN marka iyi değil midir

Amacım kilo almak.

SSN marka iyi değil midir
Güzel fakat üründen ürüne değişir. Kilo almaksa az şekersiz yazanları değil de normal olanlara bakabilirsin.

Sen ucuz yollu 2 kilo bandında ne önerirsin
Ben direk 2 kilo almaya karşıyım. Ürünün tadını beğenmeyebilirsin, sıkılabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,977
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri