DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,292
????Üzgünüz. Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, Yeşil (Hammertone Green), 1.9 Litre ürünü artık seçtiğiniz satıcı tarafından satılmamaktadır. Ürünü başka bir satıcıdan alıp alamayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayarak ürün bilgisi sayfasına dönebilirsiniz.
Açıklamasını okursan ömür boyu diyorömür boyu garantili değil sanırım
Bende de 1,4 Lt olmasına rağmen kasım indirimlerimde 1.9 Lt sini 1499 tl ye aldımStanley kalitesini anlatmaya gerek yok. İhtiyacı olan kapsın.
Reis bilgin yok böyle yazıyorsun açıklamada öyle yazabilir. Ürün gelince barkod numarasını kutupayısının sitesine girmen gerekiyor ömür boyu garanti yapmak için. Adamlar açıklama yaptı amazondan alınan stanley ürünler ömür boyu garanti kapsamında olmayacaktır diye siteye barkodunu girince amazon faturası yüklediğinde kabul görmüyormuş. Konusu açılmıştı al okuAçıklamasını okursan ömür boyu diyor
1.9 aldım bana o da yetmiyor 2 kişi için. Yani boyut olarak büyük evet ama yeterli mi bence değil en az 2 tane lazımuzun zamandır istiyordum ama 1.9 cok büyük müdür? 1.4 olanı da aynı fiyatlarda. Yorumu olan var mıdır?
2.4 lt damaca kadar bir şeydi bu nasılReis bilgin yok böyle yazıyorsun açıklamada öyle yazabilir. Ürün gelince barkod numarasını kutupayısının sitesine girmen gerekiyor ömür boyu garanti yapmak için. Adamlar açıklama yaptı amazondan alınan stanley ürünler ömür boyu garanti kapsamında olmayacaktır diye siteye barkodunu girince amazon faturası yüklediğinde kabul görmüyormuş. Konusu açılmıştı al oku
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ley-termos-omur-boyu-garantili-degil.1182704/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.9 aldım bana o da yetmiyor 2 kişi için. Yani boyut olarak büyük evet ama yeterli mi bence değil en az 2 tane lazımNe için kullanılacağıda önemli biz oturuyoruz 5-6 saat yetmiyor çayı kahvesi vs derken