NightWish2434
80+ Silver
Hacim olarak 0.7L - 1L arası bişey arıyorum. Decathlonun alt markası olan Quechua mı daha mantıklı olur yoksa Stanley mi?
sercan mı rooney mi gibi olduismail yüksek mi toni kroos mu
Stanley.Sorgusuz. Sabah koyduğum ıhlamuru ertesi gün akşam içiyorum sen düşün.(Sıcak)
ismail yüksek mi toni kroos mu
Stanley tabii.
hocam paran hangisine yetiyorsa onu al.
stanley omurluktur ama bilesin.
Stanley.
Dechatlona cin mali ürün muamelesi yapılmışta o kadar mı kötü internetteki testlerde ve sitesinde yazan sıcak soğuk tutma verileri olarak Quechua daha iyi duruyor. Stanleyin ömürlük ve kaliteli olduğunu biliyorum ama 2 Quechua alabiliyorum o parayasercan mı rooney mi gibi oldu
hocam quechua da iyidir ama stanley etmez. stanley paraniz varsa direkt stanley alin.Dechatlona cin mali ürün muamelesi yapılmışta o kadar mı kötü internetteki testlerde ve sitesinde yazan sıcak soğuk tutma verileri olarak Quechua daha iyi duruyor. Stanleyin ömürlük ve kaliteli olduğunu biliyorum ama 2 Quechua alabiliyorum o paraya
hocam atatürk mü yoksa malum adam mıHacim olarak 0.7L - 1L arası bişey arıyorum. Decathlonun alt markası olan Quechua mı daha mantıklı olur yoksa Stanley mi?
Eyvallah hocamhocam quechua da iyidir ama stanley etmez. stanley paraniz varsa direkt stanley alin.
Quechua tabii ki kötü değil. Ama sorduğun soruya yanıt olarak Stanley dedik.Dechatlona cin mali ürün muamelesi yapılmışta o kadar mı kötü internetteki testlerde ve sitesinde yazan sıcak soğuk tutma verileri olarak Quechua daha iyi duruyor. Stanleyin ömürlük ve kaliteli olduğunu biliyorum ama 2 Quechua alabiliyorum o paraya