Star Wars Outlaws almayı düşünüyorum alınır mı

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
şuan indirimde ve bitmesine 2 saatden az kaldı 16 dolar civarı bir şey oyun hakkında hem olumlu çok yorum hemde olumsuz var bilemedim jedi serisini oynayıp sevmiştim birde filmlerine başlıyacağım yakın zamanda

Valla oyun bende beleşe var daha oynamadım, dün game pass aldım. Jedi fallen order ile başlayım dedim. Grafiklerde sevmediğim yanlar var, bulanıklık fln ayarlar epic de motion fln da kapadım garip. Tek ışınları geri yollayıp klonlara tek atmayı sevdim😂 şu anlık düşüncem Star Wars serisinin para tuzağı olması. Ama varya o battlefield yok mu ❤️ en iyi star wars oyunu net tabi tamamen farklı oyunlarda ne bilim beklentilerimi pek karşılamadı şu anlık zorla devam edip bitirmeye çalışacağım.

şuan indirimde ve bitmesine 2 saatden az kaldı 16 dolar civarı bir şey oyun hakkında hem olumlu çok yorum hemde olumsuz var bilemedim jedi serisini oynayıp sevmiştim birde filmlerine başlıyacağım yakın zamanda

Jedi serisini ben de çok sevdim ve platinledim ama Outlaws'ı almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,638
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri