Starfield alınır mı?

pişman olmazsın hocam şu iki moduda kur keyfine bak mod varken coop ve achivement çalışıyor bu video yardım eder
modlar https://www.nexusmods.com/baldursgate3/search/ https://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/945 modlar çıkmamış isimlerini yazıyorum kurup öyle başlayın bende 10 saatten sonra yeni kurdum çok daha iyi ilk mod wasd movement ikinci mod native camera tweaks
Teşekkürler hocam. Bu arada daha önce hiçbir oyuna mod kurmadım umarım bunları yapabilirim. Kurmasam bile gayet zevk alırım ama değil mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Gamepassten oynamanı öneririm starfieldi zaten sonuçta istediğin zaman yenilersin. Bir çok oyunu oynadım oradan mesela grounded oynuyorum şuan kuzenlerle aşırı keyifli bir oyun. Nedense benden hala 30 tl çekiyor 😅

Teşekkürler hocam. Bu arada daha önce hiçbir oyuna mod kurmadım umarım bunları yapabilirim. Kurmasam bile gayet zevk alırım ama değil mi?
ben türe alışık değilim ona rağmen modsuz 10 saat oynadım bu modu keyfimden kurdum third person denemek için modsuzda sarıyor ayrıca normal oyunlardaki mod sisteminden zor 1.30 2 saat uğraştırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepassten oynamanı öneririm starfieldi zaten sonuçta istediğin zaman yenilersin. Bir çok oyunu oynadım oradan mesela grounded oynuyorum şuan kuzenlerle aşırı keyifli bir oyun. Nedense benden hala 30 TL çekiyor 😅
eski abonelerde öyle birkaç ay sonra onlardada 80 tl olacak

ben türe alışık değilim ona rağmen modsuz 10 saat oynadım bu modu keyfimden kurdum third person denemek için modsuzda sarıyor ayrıca normal oyunlardaki mod sisteminden zor 1.30 2 saat uğraştırdı
Hadi hayırlısı bakalım ben beğenecekmiyim. Her ne kadar sıra tabanlı sevmesem de bu oyuna sıra tabanlı sevmeyenler bile bayıldığı için bende şans vereceğim.

Hadi hayırlısı bakalım ben beğenecekmiyim. Her ne kadar sıra tabanlı sevmesem de bu oyuna sıra tabanlı sevmeyenler bile bayıldığı için bende şan vereceğim.
Bende bu yüzden almadım zaten alsamda buradan almazdım çok para aga. Torrentten zaten kimse indirmesin

eski abonelerde öyle birkaç ay sonra onlardada 80 TL olacak
Bu üzdü :(

Hadi hayırlısı bakalım ben beğenecekmiyim. Her ne kadar sıra tabanlı sevmesem de bu oyuna sıra tabanlı sevmeyenler bile bayıldığı için bende şan vereceğim.
Sira tabanlı sevmiyorum bende ama bu normal sira tabanlı gibi kolay degil taktik yapmak lazım çevre etkilesimi onemli sadece yan gorevler için bile alınır ayrıca coop çok zevkli baslamadan birkaç video izleyin derim ben kendim kesfetmeyi sevdigim için izlemedim ve ben coop oynadım arkadaşla o oyunu biliyordu 30-40 saati vardi benimle oynarken de hafif yardım etti 3-4 saate cozdum oyunu

Baldurs gateden daha iyi rpg şuan bulunmaz
Ama starfield beni daha cok heycanlandiriyo

Sira tabanlı sevmiyorum bende ama bu normal sira tabanlı gibi kolay degil taktik yapmak lazım çevre etkilesimi onemli sadece yan gorevler için bile alınır ayrıca coop çok zevkli baslamadan birkaç video izleyin derim ben kendim kesfetmeyi sevdigim için izlemedim ve ben coop oynadım arkadaşla o oyunu biliyordu 30-40 saati vardi benimle oynarken de hafif yardım etti 3-4 saate cozdum oyunu
Hadi bakalım hocam bende atlayayım o bilinmezliğin içine.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Dediğim gibi sira tabanlı asla korkutmasin daha bugün ornek veriyorum savaşta hiç beklemezken içinde benzin olan ficiya alev atip adamları patlattim gitmek istedigim yere giderken sağa degil sola gidince bi mekan buldum adamları kandırdım sonra orada bir delik bulup assagi atladım dusmanlari kestim oyun uncharted oldu bi anda hazine buldum sonra tuzak aktif olmasın diye oraya ağırlık yapacak eşya filan koydum böyle böyle tonlarca olay var iyi eğlenceler hocam

Oyun analizime göre warframe oyunundan hiç Bi farklı yok kendimce o oyun bedava bide

Baldurs gateden daha iyi rpg şuan bulunmaz
Ama starfield beni daha cok heycanlandiriyo
Keşke starfield da vuruş hissi iyi olsa ve garip gelebilir ama grafik ve combat modu kurup skyrim oynamak bana daha mantıklı geliyor hocam dunyasi filan bakalım skyrimden iyi olurmu

Henüz uzun bir gameplay görmedik ama bence alınır. Şubat 2024'e kadar gamepass'im var fakat zam gelme ihtimaline karşı Steam'den de satın aldım.

Geri