bu arada bunu aldım iyi yapmışmıyım ?Steam Community Market :: Listings for 203160-Crossroads (Profile Background)
Buy and sell Steam items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Hocam profile o şarkı ekleme vs nasıl yaptınız ?0.30 kuruş ben de kullanıyorum.Steam Community Market :: Listings for 230190-Draven's Core
Buy and sell Steam items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Profilim:
Steam Community :: saleRan
██████ Now Playing: Hacının Şalgamı Ekstra ██ ► ██ ██████ 0:45 ▬▬▬▬◯▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬steamcommunity.com
profildeki boşluk varya onu nasıl yaptın çok hoş0.30 kuruş ben de kullanıyorum.Steam Community Market :: Listings for 230190-Draven's Core
Profilim:
Steam Community :: saleRan
██████ Now Playing: Hacının Şalgamı Ekstra ██ ► ██ ██████ 0:45 ▬▬▬▬◯▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬steamcommunity.com
profildeki boşluk varya onu nasıl yaptın çok hoş
buldum yaptım yinede teşekkürler
Açıklamana linki yapıştırıyorsun. Sonra bu videodaki yazılan şeyleri de yazıyorsun. Onun dışında ileri geri alma gibi gözükenleri kopyala yapıştır yaptım forumdaki birinin profilinden görmüştüm.Hocam profile o şarkı ekleme vs nasıl yaptınız ?
Arkadaş atmış zaten videoyu ben de oradan bakarak yapmıştım.profildeki boşluk varya onu nasıl yaptın çok hoş
TeşekkürlerAçıklamana linki yapıştırıyorsun. Sonra bu videodaki yazılan şeyleri de yazıyorsun. Onun dışında ileri geri alma gibi gözükenleri kopyala yapıştır yaptım forumdaki birinin profilinden görmüştüm.Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş atmış zaten videoyu ben de oradan bakarak yapmıştım.
istek yolladım bu aradaAçıklamana linki yapıştırıyorsun. Sonra bu videodaki yazılan şeyleri de yazıyorsun. Onun dışında ileri geri alma gibi gözükenleri kopyala yapıştır yaptım forumdaki birinin profilinden görmüştüm.Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş atmış zaten videoyu ben de oradan bakarak yapmıştım.