Neler Yeni

Steam a erişim engeli gelebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Genç
Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mustafa
Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...
zannetmem

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Arda
Gelmez hocam büyük ihtimalle. Eğer gelirse de steamlik bir durum yok para iadesi yapılmaz.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirhan
Engellenmez, olay kasa açma sisteminin kumar olarak değerlendirilmesine dayanıyor, eğer resmiyete geçerse ya Fransa gibi röntgen tarayıcı sistemi gelir ya da Belçika ve Hollanda'daki gibi sadece CS'de kasa açma yasaklanır, skinleri pazardan almak zorunda kalırız.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,605
İsim
Hacı
gelmez.

alakasız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR