Steam Bakiyemi Nakite Çevirmek İstiyorum

Reaksiyon skoru
241
35 dolar civarı bir bakiyem var, bu bakiyeyi nasıl nakite çevirebilirim? Bir kaç kişiye ucuz fiyattan oyun gönderdim, fakat şuan oyun atacak kimse bulamıyorum. Başka hangi yolla nakite çevirebilirim bu parayı

35 dolar civarı bir bakiyem var, bu bakiyeyi nasıl nakite çevirebilirim? Bir kaç kişiye ucuz fiyattan oyun gönderdim, fakat şuan oyun atacak kimse bulamıyorum. Başka hangi yolla nakite çevirebilirim bu parayı
Cs2 itemi alıp çeşitli siteler satabilirsin o sitedeki fiyatlar o skinlerin reel değeri steam daki 1 dolar reelde 60 70 cent falan

cs itemi dışında çok seçenek yok gibi oyun isteyen birini bulursan ona vermek daha mantıklı

Başka birisini bularak çevrende oyun hediye edebilirsin. Benim de 50 dolarlık mevcut bakiyem var steamde bende çevirmeye çalışıyorum şuan. Ne kadar çok indirim yaparsan o kadar kolay olur.

35 Doları CS2 item'ı alıp siteye satarak çevirmeye çalışırsan, 5 - 10 dolar gidebilir ( oranları net bilmiyorum. )

Oyun almak fakat anlık kur dalgalanmasından etkilenmek istemeyen birine, 35 dolarlık oyunu hediye atarsın, 30 dolar ibanına yollar.

Ne kadar kaldı steamda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,523
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri