walterwhitww1
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Selamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?
30 dolara 850 tl teklifim var referansin varsa iban uzerinden hizlica islemleri halledebilirizSelamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?
28.30 dolar var suan referans ne oluyor tam olarak30 dolara 850 tl teklifim var referansin varsa iban uzerinden hizlica islemleri halledebiliriz
Knk 30 dolara bir oyun al sonra iade et iade seçeneklerini kart olarak seç direkt bankana gelsin para max 2 gün sürüyor ben öyle yapıyorumSelamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?
kanka o seyde olmuyo mu oyunu kartla alınca cıkmıyo mu o secenekKnk 30 dolara bir oyun al sonra iade et iade seçeneklerini kart olarak seç direkt bankana gelsin para max 2 gün sürüyor ben öyle yapıyorum
teklifim ayni fiyat referans ise onceden bu isi yapip sorun yasamamis kisiden veya kisilerden yorum28.30 dolar var suan referans ne oluyor tam olarak
valla csden item dustu ondan steamden boyle bi para var yani daha once boyle bi islem yapmadımteklifim ayni fiyat referans ise onceden bu isi yapip sorun yasamamis kisiden veya kisilerden yorum
Bynogame gibi sitelerden direkt nakite çevirebiliyorsun ama en son %60 komisyon alıyorlardı.Selamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?
Hayır oyunu al iade ederken seç paranın nereye geleceğinikanka o seyde olmuyo mu oyunu kartla alınca cıkmıyo mu o secenek
cok tesekkur ederimHayır oyunu al iade ederken seç paranın nereye geleceğini
Mesajımı en iyi cevap olarak işaretler misin sorunun çözülüncecok tesekkur ederim
tabi nasıl yapacagım onuMesajımı en iyi cevap olarak işaretler misin sorunun çözülünce