STEAM BAKİYESİ NAKİTE CEVİRME

Reaksiyon skoru
45
Selamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar suan 28 29 dolar bi sey steam hesabımda skin alıp satmak 15 gün sürüyor. 7 gün steam takas bekletmesi csfloatta 8 gün. Skin alıp satmak dısında hızlı bir yol var mı?
30 dolara 850 tl teklifim var referansin varsa iban uzerinden hizlica islemleri halledebiliriz

Knk 30 dolara bir oyun al sonra iade et iade seçeneklerini kart olarak seç direkt bankana gelsin para max 2 gün sürüyor ben öyle yapıyorum

Bynogame gibi sitelerden direkt nakite çevirebiliyorsun ama en son %60 komisyon alıyorlardı.

forza horizon 5 premium edition hediye eder misin bana 800TL veririm parayı ilk ben atabilirim tabi uyarsa size

Geri