Neler Yeni

Steam başarımları ban sebebi mi?

Call of duty black ops 3 oynarken, takımıma hile geldi ve bu oyunla ilgili ne kadar başarım varsa açıllı. Herhangi bir yazılım veya hile tarzı bir şey kullanmadım ban yer miyim? ileride bu konu için temizlik yaparlarsa ban yeme riskim var mıdır? başarımların hepsini aynı dakika içerisinde bir anda açtı çünkü
Başarım hilesiyle ban yemezsin ben CS:GO'da bütün başarımları hileyle fulledim 4-5 yıl oldu ne VAC yedim ne başka bir sıkıntı çıktı. Ayrıca CoD'da Valve oyunu değil VAC yemezsin.

steam tarafından yapılmayan oyunlarda, destek talebi açmak istediğin oyunun destek ekibine yönlendiriyor beni
call of duty'nin destek ekibine mi yazayım sizce?
Yani seni etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ama eğer tedirgin oluyorsan, için rahat etmeyecekse yazabilirsin.

Başarım hilesiyle ban yemezsin ben CS:GO'da bütün başarımları hileyle fulledim 4-5 yıl oldu ne VAC yedim ne başka bir sıkıntı çıktı. Ayrıca CoD'da Valve oyunu değil VAC yemezsin.
Hesabıma o kadar oyun aldım. Onca birikmiş oyunlarım ve oyun içi götsellerim vs var. Bir kere bile hile kullanmış değilim. 1 tane bit yavrusu yüzünden onca para yatırdığım ve senelerdir kullandığım hesabımda, herhangi bir oyundan yasaklanmak istemiyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani seni etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ama eğer tedirgin oluyorsan, için rahat etmeyecekse yazabilirsin.
Nnsanların %1'lik kısmının kazandığı başarımları, aynı saniye içinde kazanmış olmam profilde bir tık absürt bir görüntü oluşturuyor. Bu başarımları kazanabilmek için yüzlerce saat oynamak gerekli.

aynı dakikada 5k başarım açtım ban yemedim :p

Hesabıma o kadar oyun aldım. Onca birikmiş oyunlarım ve oyun içi götsellerim vs var. Bir kere bile hile kullanmış değilim. 1 tane bit yavrusu yüzünden onca para yatırdığım ve senelerdir kullandığım hesabımda, herhangi bir oyundan yasaklanmak istemiyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nnsanların %1'lik kısmının kazandığı başarımları, aynı saniye içinde kazanmış olmam profilde bir tık absürt bir görüntü oluşturuyor. Bu başarımları kazanabilmek için yüzlerce saat oynamak gerekli.
Yani dediğim gibi, senin bilgin dahilinde yapılmış bir hareket değil.
Ben seni etkileyeceğini sanmıyorum ama istiyorsan iletişime geçip olayı anlatabilir, oyuncuyu raporlayabilirsin.

Yani dediğim gibi, senin bilgin dahilinde yapılmış bir hareket değil.
Ben seni etkileyeceğini sanmıyorum ama istiyorsan iletişime geçip olayı anlatabilir, oyuncuyu raporlayabilirsin.
olay zaten 5 aylık felan

olay zaten 5 aylık felan
hocam başarım hilesi bile yapabilirsiniz ban yeme riski yok ben 2 hesabımda yaptım üzerinden aylar geçti ve hiçbir tık yok içiniz rahat olsun

anladım sağolun arkadaşlar yorumlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,401
Üyeler
173,370
Son üye
crapsie
Geri