steam cyberpunk bugu

fosf3ren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
arkadaşlar pc yi açtım cyberpunk ı aç dedim yüklü değil dedi ama ben silmedim emindim pc ye res attım gene olmadı hadi silindi dedim yüklemeye çalıştım yer yok dedi halbuki ssd imde 70 gb yer vardı 60 ını cyberpunk a harcadım 15 kaldı eğer oyun silinse ssd de yer olurdu dosyaları bütünle yapamıyorum çünkü yüklü değil gözükür ama steam dosyasından steamapps e girince oyun gözükür ve cyberpunk ı açtığımız redlauncher a çift tıklayınca oyun açılır ve kaldığım yerden oynanır lütfen söyleyin nasıl düzelticem bu bugu.
1608671204742.png

cyberpunk dosyasını silip baştan yükliceksin oyunu
ya da redlauncherdan dewam

arkadaşlar PC yi açtım cyberpunk ı aç dedim yüklü değil dedi ama ben silmedim emindim PC ye res attım gene olmadı hadi silindi dedim yüklemeye çalıştım yer yok dedi halbuki ssd imde 70 gb yer vardı 60 ını cyberpunk a harcadım 15 kaldı eğer oyun silinse ssd de yer olurdu dosyaları bütünle yapamıyorum çünkü yüklü değil gözükür ama steam dosyasından steamapps e girince oyun gözükür ve cyberpunk ı açtığımız redlauncher a çift tıklayınca oyun açılır ve kaldığım yerden oynanır lütfen söyleyin nasıl düzelticem bu bugu.Alıntıyı görüntüle
dosya doğrulama ile olabilir

arkadaşlar PC yi açtım cyberpunk ı aç dedim yüklü değil dedi ama ben silmedim emindim PC ye res attım gene olmadı hadi silindi dedim yüklemeye çalıştım yer yok dedi halbuki ssd imde 70 gb yer vardı 60 ını cyberpunk a harcadım 15 kaldı eğer oyun silinse ssd de yer olurdu dosyaları bütünle yapamıyorum çünkü yüklü değil gözükür ama steam dosyasından steamapps e girince oyun gözükür ve cyberpunk ı açtığımız redlauncher a çift tıklayınca oyun açılır ve kaldığım yerden oynanır lütfen söyleyin nasıl düzelticem bu bugu.Alıntıyı görüntüle
oyunu indirmeyi başlatıcaksın orda oyunun kurulacağı yeri seç gelicek orada oyunun kurulu olduğu yeri seç düzelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,592
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri