Neler Yeni

STEAM DOLAR DÖNÜŞÜ SONRASI KORSAN?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Fatih Ayhan
Steam Dolar dönüşü sonrası korsan artık legal mi oldu bir çok yerde gördüm bu tip yorumları ben yeni laptop aldım oyun almak istiyordum bazılarını aldım ama istediğim oyunlar artık çok pahalı ne yapıcaz. Bu fiytlar karşılanabilecek düzeyde değil
Korsan oyun nasıl legal olabilir Allah aşkına 🤣

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Steam Dolar dönüşü sonrası korsan artık legal mi oldu bir çok yerde gördüm bu tip yorumları ben yeni laptop aldım oyun almak istiyordum bazılarını aldım ama istediğim oyunlar artık çok pahalı ne yapıcaz. Bu fiytlar karşılanabilecek düzeyde değil
oyunu almak için laptop almayı beklemen hata

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
öyle ama benim yeni bilgisayarım olunca geç kaldım epic de de bayağı oyun eksiği var assassins creed oyunlarında falan o cd key lere falan nerden bakabiliriz
AC oyunlarını ben cd key sitelerinden aldım genelde.
Hepsi neredeyse Ubisoft Connect uygulamasında.
Var yani güzel indirimler en son humble bundle üstünden division 2 aldım mesela 44 tl'ye

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Legal değil ama bulunulan bu durumda 20-50 TL'ye alinan oyunlar 30-40 dolar olmuş. Bu durumda torrent kullanana bir şey denilemez. İyi bir gelirin durumun yoksa buna biraz da mecbur olduk gibi duruyor.

Top Bottom