Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

İndirim bitti herhalde. Bende indirimdeydi diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı. Bazı arkadaşlar akşam 9 demiş ama hiç sanmıyorum. O kadar sürmez bence de
önerebileceginiz araba yarışı varmı beyler online kapışılan eşit şartlarda felan

baktım sitesinede 1199 TL ordada dolandırıldık mı simdi :D

gene baktım ea fifa 24 e gene 1199 TL gözüküyor bendemi sorun var anlamadım link varmı
Link yok knk da , FIFA 23 girdiğimde direk karşıma geliyodu %50 İndirim İle 24 Edinin diye.
Eaya girdiğimde 699 du . PC iyi açınca bakayım tekrar

önerebileceginiz araba yarışı varmı beyler online kapışılan eşit şartlarda felan
Forza dışındakileri sevmiyorum ben. Onun dışında Nfs , dirt ve the crew serisi var meşhur olan

İndirim bitti herhalde. Bende indirimdeydi diye hatırlıyorum

Mantıklı. Bazı arkadaşlar akşam 9 demiş ama hiç sanmıyorum. O kadar sürmez bence de
Akşam 9'da olabilir. Steam sadece 20 kasım demiş saat vermemiş. Hawaii saatine göre 20 kasım 23:59'a kadar geçebilir. Eğer öyle olursa yarın öğlen 1'e kadar %100 geçecek diyebiliriz.

Akşam 9'da olabilir. Steam sadece 20 kasım demiş saat vermemiş. Hawaii saatine göre 20 kasım 23:59'a kadar geçebilir. Eğer öyle olursa yarın öğlen 1'e kadar %100 geçecek diyebiliriz.
21 de geçebilir aslında, ihtimali yükseliyor.

Akşama kalacağını sanmıyorum.

Yav benim anlamadığım koskoca steam şuraya bi saat yazamamış mı?

Bende stalker 2 ve sons of the forest arasında kaldım kardeşim ısrar edince forest aldım stalkerı korsan oynayacağız artık
İyi yapmışsınız bence hocam
Bende vardı zaten ikisi arasında kalsam forest seçerdim

Ben bu sabah stalker 2 ultimate, half life alyx ve birkaç Vr oyunu aldım. Vr şimdilik yok ama olurda alırsam elimde bulunsun.

half life oyununun indirimi 21.00 de bitiyor. muhtemelen marketi o saatte güncellerler

Steamda özellikle alınabilirliği yüksek oyunların son şans indirimleri 21.00 da bitiyor olduğundan muhtemel o saatlerde güncellenecektir. Bu arada bütçesi olan stalker 2 alsın oyunun fiyatlandırması steam tr fiyat önerisinin bile altında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri