banada fakat sadece 2 tanesi satılabiliyor.Bana 8 tane geldi tek seferde.
bana da human fall flatten 8 geldi de direk acaba bir kere mi veriyor sonradan vermiyor mu onu sordum daBana 8 tane geldi tek seferde.
Bence her oyun 1 kere veriyordur. For the King dene bence şimdi.bana da human fall flatten 8 geldi de direk acaba bir kere mi veriyor sonradan vermiyor mu onu sordum da
ona geçtim zaten başka hangi oyunlar var anime izliyorum arkadan beleşe item kasalımBence her oyun 1 kere veriyordur. For the King dene bence şimdi.
Hangi oyun abi ?Galiba bir anda 5 tane kart verdi, tam da vazgeçiyorum. Bu gece Steam izleme gecesi olacak galiba.
For the King ama 5 itemin sadece 2 tanesi satılabiliyormuş şimdi fark ettim.Hangi oyun abi ?
Bu itemler satılmaz hatıra benceFor the King ama 5 itemin sadece 2 tanesi satılabiliyormuş şimdi fark ettim.
Ama olsun en azından profil çerçevesi verdi.
Oyunlara sahip olmamız gerekiyor mu?Şuan Steam'de birkaç oyunda drop etkinliği var. Drop için canlı yayınları izlemeniz yeterli.
Benim bildiğim drop olan oyunlar: Human Fall Flat, For the King. Bu oyunların yayınlarını izlerseniz size de drop düşebilir. Drop ne diye soranlar için, drop oyunların kartları, arkaplan resimleri, profil fotoğrafları vs. satabilirsiniz.
Edit: Knockout City oyununda da drop mevcut.