Neler Yeni

Steam Envantenterim Satılmış?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Batuhan
Yok hocam paylaşmadım bir yerde ama bu SteamAPI key değişiyor mu yani adamların elindeyse hala tekrar hesabıma erişebilirler değil mi?
revoke edersiniz. ama kapanıyor da şurayı bir kontrol edin direkt açılırsa apiyi açmışsınız yoksa farklı bir şekilde almışlar çünkü bu sayfa form doldurmadan açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
revoke edersiniz. ama kapanıyor da şurayı bir kontrol edin direkt açılırsa apiyi açmışsınız yoksa farklı bir şekilde almışlar çünkü bu sayfa form doldurmadan açılmıyor.
Hocam şöyle bir ekran çıktı.

Ekler

• Ek Açıklama 2024-01-29 145330.png
    Ek Açıklama 2024-01-29 145330.png
    60.5 KB · Hit: 229

AusWitzh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emircan Ürün
Arkadaşlar selamlar acil yardımınız gerek az önce mail kutuma baktım tüm Steam envanterim satılmış ilk olarak Çin Yenine çevrilmiş hesap yardımcı olabilir misiniz hesabım nasıl hacklenmiş olabilir?? Geçen Torrent denerken Trojan uyarısı gelmişti ancak onu kaldırdım Malwarebytes ile tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı onunla alakalı olabilir mi?
Ayni şeyi yaşadım hocam ama değerli birşeyim yoktu takmadım. Sebebi ne tam olarak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
Ayni şeyi yaşadım hocam ama değerli birşeyim yoktu takmadım. Sebebi ne tam olarak ?
Hocam ben de öğrenemedim sebebini Steam’den cevap bekliyorum. Size de paylaşırım gelen cevabı.

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar acil yardımınız gerek az önce mail kutuma baktım tüm Steam envanterim satılmış ilk olarak Çin Yenine çevrilmiş hesap yardımcı olabilir misiniz hesabım nasıl hacklenmiş olabilir?? Geçen Torrent denerken Trojan uyarısı gelmişti ancak onu kaldırdım Malwarebytes ile tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı onunla alakalı olabilir mi?
Geçmiş olsun bi soğuk su için en iyisi, cs2 oynuyormuydunuz geçenlerde böyle bir açık varmış ondan olabilir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Arda doğan
Steam destek ile iletişime.geç ve durumu ve mağduriyetini anlat + olarak steam guard kur telefona benim hesaba sürekli girmek istiyorlar ama ben burdan onay vermediğim sürece giremiyorlar hatta girmek isteyenlerin ip si belli oluyor o ip üzerinden steam hesabını o cihazdan banlatarak girilmesini engelleyebiliyo işlem.başlatıyor

Sabitar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Uslu
Öncelikle geçmiş olsun hocam benimde başıma geldi kısa bir süre önce torrent indiriyordum saçma bir setup indirdim boşluğuma geldi tıkladım bir şey açılmadı . Sonrasında steam uygulaması çince oldu hesapta satılabilir her şeyi satıp değersiz bir skini pahalıya almışlar hesapta çok bişey olmadığı için bende sorun olmadı. Size önerim tüm şifrelerinizi güncellemeniz çünkü bu olaydan sonra twitch hesabım banlandı sebepi birisi herkese fısıltıdan cs2 ile alakalı fake site atmış geri açtırdım sonradan yani e-mailinize bağlı hesapların da şifresini değiştirmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebubekir
Dostum geçmiş olsun aynı olay başıma geldi kaç bin dolarlık envanter çöp oldu ne onay geldi ne bişey saniiyeler içinde her şeyim gitti steam asla arkanda durmuyor 1dolar altı onay da gerekmiyormuş bilerek ucuza satıyorlar itemleri google hesabındaki şifrelere bağlı olan tüm hesaplarının şifresini değiştir bitcoin hesaplarına da giriyorlar ben ordan ucuz yırttım ama steam gitti

ogzx55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan
Hesaplarıniza dikkat edin benim ve arkadaşlarımın hesabı hacklendi yazılar çince oldu, rust oyunundan ban yemişler .steam hiçbir şekilde yardımcı olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Steam’e mail at ya da ticket aç. Yeni sistemle bu soruna koruma getirdiler, karşı tarafa para geç gidiyor. “Bakiye Beklemede” muhabbeti bu yüzden. Eşyalarını geri verirler karşı taraftan parayı alırlar ama acele etmen gerek.
O özellik benim 400 liralık eşyalar gittikten 1 hafta sonra geldi oyuna şansıma 🤠.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,728
Üyeler
162,723
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom