Steam hesap satışı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Arkadaşlar, korsan indirmek istemiyorum. Steam hesaplar, origin, epic fark etmez, tercihim steam ama hesap satışı yapan siteler var mı? Uygun fiyatlı, bir de bazı sitelerde tek tek oyun satıyorlar 10 15 TL falan, oyun durumuna bağlı o da olur.

Arkadaşlar, korsan indirmek istemiyorum. Steam hesaplar, origin, epic fark etmez, tercihim steam ama hesap satışı yapan siteler var mı? Uygun fiyatlı, bir de bazı sitelerde tek tek oyun satıyorlar 10 15 TL falan, oyun durumuna bağlı o da olur.
vardır. İllakı ama çoğu dolandırıcı.

1 Haftalık kullanımdan sonra şifresi falan değişebilir şimdiden uyarayım. Mümkünse mail hesabı ile birlikte alın

GGSEL Hesapların garanti durumu satıcıya göre, life time waranty yazanlardan alırsanız hesap gitse bile yenisini alabilirsiniz.

Ben mesela minecraft premium satın aldım ama şifresini değiştirmeyin çalınır diyorlardı değiştirdim çalınmadı daha da çalamazlar :D gidip şifresini değişmeyen epostasına erişilmeyen hesap satın alma

GGSEL Hesapların garanti durumu satıcıya göre, life time waranty yazanlardan alırsanız hesap gitse bile yenisini alabilirsiniz.
Lan bunların fiyatı nerde yazıyor? Değişik dil birşeyler yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mesela minecraft premium satın aldım ama şifresini değiştirmeyin çalınır diyorlardı değiştirdim çalınmadı daha da çalamazlar :D gidip şifresini değişmeyen epostasına erişilmeyen hesap satın alma
Nereden aldın?

Lan bunların fiyatı nerde yazıyor? Değişik dil birşeyler yazıyor

Nereden aldın?
Sağ yukarda dil ayarı var, ingilizce yapıp kullanabilirsin 40'dan fazla alışverişim oldu.

Ekler

• 1596637326769.png
    1596637326769.png
    38.5 KB · Hit: 73
Fiyat olarak sanırım
Hallettim Dolar falan çevirdim

Reis baksana bu aşağı yukarı 4 tl falan ediyor galiba yoksa ben mi yanlış görüyorum

Hallettim Dolar falan çevirdim

Reis baksana bu aşağı yukarı 4 TL falan ediyor galiba yoksa ben mi yanlış görüyorum
Dostum onlar random key.
Bunlar ise hesaplar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri