rıza baba
80+ Bronze
payback 3ü arasındaNfs'nin oyunları indirime girmiş onlardan payback mi most wanted mi the crew 2 mi alınır ?
payback 3ü arasındaNfs'nin oyunları indirime girmiş onlardan payback mi most wanted mi the crew 2 mi alınır ?
Kötü oyun bence. Yine de sen bilirsin. 50 TL bile hak etmiyor.
ah ah bi Forza indirime girse direk alıcam ama yok , girmiyor bi türlü indirimeKötü oyun bence. Yine de sen bilirsin. 50 TL bile hak etmiyor.
oynamadan yorum yapmayınKötü oyun bence. Yine de sen bilirsin. 50 TL bile hak etmiyor.
Oha acayipEvet abi Cyberpunk 200 liradan 199.20 TL ye düşmüş harika bi 80 kuruşluk indirim Allah razı olsun
Oynamadığımı nereden biliyon? Her şeyde farklı anlam çıkarıyorsun.oynamadan yorum yapmayın
Controlü sevmeyebilir herkes sevecek diye bir şey yokoynamadan yorum yapmayın
crack oynamıştım mükemmel oyun rtx destekliPeki Control Alınır mı tavsiye eder misiniz
Oyun hikayesini anlamak için bukduğun dosyaları falan okuman lazım ben o yüzden hikayeyi çok anlamadım.Peki Control Alınır mı tavsiye eder misiniz
Hayır bu fiyattaydı zaten. Yanlış hatırlıyorsun dostum.normalde de indirimdeydi zaten
200 TL di
yaw indirimdeydi işte 200 tl di , normal fiyatı 250 ama indirimdeydiHayır bu fiyattaydı zaten. Yanlış hatırlıyorsun dostum.