Steam indirme hızı çok yavaş

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
68
Download indirme hızım 100 mb civarı yaptığım testlerde.Ama steamde oyunu indirirken verdiği 12 mb/s maks oluyor.Çok düşük göründü gözüme.Bilgisi olan var mı ?

Ekran kartım 5070 ti
ram 32 gb 6400 hz
ssd 2 tb kioxia pro
7800 x3d işlemci

wifi yapabilir diye düşünüyorum mümkünse kablolu bağlantı yapıp deneyebilir misin ?
kablo malesef yetişmiyor.Sistemi de yeni dizdiğim için kabloya hiç gerek olmaz diye düşünüp almamıştım.Ana kart wifi özellikli diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnterneti sen dışında birisi kullanıyor ki 3 mb'e düşüyor

Wifi ise normal kablolu bağlantı kullan
wifi kullanıyorum ama kablo yetişmiyor,12 normal iste dediğiniz gibi dalgalanma var o zaman.3 5 e kadar düşüp 11 e tekrar çıkabiliyor cünkü

kablo malesef yetişmiyor.Sistemi de yeni dizdiğim için kabloya hiç gerek olmaz diye düşünüp almamıştım.Ana kart wifi özellikli diye

wifi kullanıyorum ama kablo yetişmiyor,12 normal iste dediğiniz gibi dalgalanma var o zaman.3 5 e kadar düşüp 11 e tekrar çıkabiliyor cünkü
Wifi olduğu için dalgalanıyor kendine uzun bir cat6 kablo al ve sorunun hallolur

kasanın yerini değiştirip kablo taktım ama yine dalgalanma var.1 mb ile 11 mb arası gidip geliyor su an 3 mb mesela
Driverların hepsi yüklü mü? Cat6 ile bağlıyken dalgalanma olması pek mümkün değil wifiyi kapattın değil mi kabloyu takınca

Geri