steam oyun önerileri

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
400 tl hangi oyunlar alabilirim arkadaşlar yeni days gone raft dying ligth 2 moral kombat 11 aldım son olarak steam hesabıma 400 daha yuklıyecegım dolar kurunu steam güncelliyeceği için uzun süre oyun almıyacağım
hikayeli co op online hangi oyunlar seçebilirim god of war almayı dusunuyorum ama oyunu ızledıgım için nasıl olur emin değilim

rust alabilirsin arkadaşların varsa

rust sevmiyorum ama teşekkür ederim
1688422837543.png

Şunlara bakın birkaç şey daha öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

God of War yada RDR 2 al bence eğer bu ikisini almayacaksan farklı oyunlara bak. Önceliğin bu ikisi olsun.

Alıntıyı görüntüle
Şunlara bakın birkaç şey daha öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

God of War yada RDR 2 al bence eğer bu ikisini almayacaksan farklı oyunlara bak. Önceliğin bu ikisi olsun.
rdr epıc hesabımda var rockstar hesabım calındı malesef ama o hesabı almaya çalışıyorum alamazsam düşünürüm

Mafia trigoly.ready or not.metro en son çıkanı.word War Z charvli 2 . Forza 4 . Battlefield 1.
Dying light 1.back4blood. devour . Ghost wacher.

Hangi tarz seviyorsun bilmiyorum ortaya karışık önerdim bazı yazım yanlışları var telefonda düzelmiyor maalesef kusura bakma

Not: ready or not şuan erken erişimde yapımcılar indirim bittikten bir süre sonra oyunu tam sürüme çıkaracağıni duyurdu fiyatı garanti artacak oyunlar arasında

Geri