Profilim bu şekilde çok güzel oyunlarım yok ama oyunum yok diyemem profilimin çizim vitrininde bulunan gif biraz kalitesiz gözüküyor profilim için ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
Kötü![]()
Profilim bu şekilde çok güzel oyunlarım yok ama oyunum yok diyemem profilimin çizim vitrininde bulunan gif biraz kalitesiz gözüküyor profilim için ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
Ne yapabilirim
Şöyle bi z şeyi yapmıştım 2dk falan sürmüştü daha da yapmadım bunu kullansam mı daha iyi olur sizce yeni mi yapayımpp hawli değil ama allta adının yazdığı şey güzel
Evet cs de hilelere karşılık hile açmıştım ama rekabet girmemiştim topluluk girdim sadece ban yedim1 VAC mı![]()
Tasarımcılar ile konuşup güzel vitrinler yaptırabilirsin ucuz bir fiyat ile profil mesajlarını silebilirsin hakaret dolu son olarak rozet yapıp level arttırabilirsin gibi gibi.![]()
mükemmel protestoŞöyle bi z şeyi yapmıştım 2dk falan sürmüştü daha da yapmadım bunu kullansam mı daha iyi olur sizce yeni mi yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet cs de hilelere karşılık hile açmıştım ama rekabet girmemiştim topluluk girdim sadece ban yedim
Sildim görmemiştim 1 tane vardıTasarımcılar ile konuşup güzel vitrinler yaptırabilirsin ucuz bir fiyat ile profil mesajlarını silebilirsin hakaret dolu son olarak rozet yapıp level arttırabilirsin gibi gibi.
Bence senin vitrindeki gif kötü giphy dan hazır yapılmışBU bir savaş İLANIııdrr
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Bu kadar kötü ne olabilir hesapta :d abarttın benceÇok kötü leşin ötesi