Steam pubg 100 fps alıyorum 7800xt

donsa

80+
Reaksiyon skoru
169
sadece pubgde değil fortnitede 150fps alıyorum normal olmaması lazım bu değerlerin

ayni kart kullanıyoruz, islemcin nedir sistem ne aslinda tam olarak

yok ya 1080p bile 170 uzeri vermesi lazim
amdden
1745511079485.png

hypere aldım 50fps arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1745511132758.png

Oyun oynarken kullanım değerlerini atabilir misin? Ekran kartının, işlemcinin ve ramin ne kadar kullandığına bakalım

Oyun oynarken kullanım değerlerini atabilir misin? Ekran kartının, işlemcinin ve ramin ne kadar kullandığına bakalım
after burner indirip atıyorum hocam

imzamda yazıyor hocam 7500f kullanıyorum 1080p monitörden dolayı yaparmı
1080 den mi sanmıyorum ama nvidia da dsr vardı sanal çözünürlük arttırma sanki amd de vardı araştırın deneyin derim

1745511904506.png

başka ayar açmam lazımmı

1080 den mi sanmıyorum ama nvidia da dsr vardı sanal çözünürlük arttırma sanki amd de vardı araştırın deneyin derim
bitane ayarı var zaten amdnin onu kapattım ben sağ sol yapınca ekran bulanıklaşıyo ondanmı bilmiyorum

BUNLAR BENIM.SAHSI.VIDEO

hayir kalite de duracak yada global de
sen video açık olmasına rağmen 200fps alıyorsun anlamadım ben hiç ayar felanda yapmadım sıkıntı çıkarmaz diye

bide ramim 16gb ondan dolayı olabilirmi

Alıntıyı görüntüle
başka ayar açmam lazımmı

bitane ayarı var zaten amdnin onu kapattım ben sağ sol yapınca ekran bulanıklaşıyo ondanmı bilmiyorum

sen video açık olmasına rağmen 200fps alıyorsun anlamadım ben hiç ayar felanda yapmadım sıkıntı çıkarmaz diye

hocam ram darboğazı olduğunu sanmıyorum bende 17 18gb falan kullanıyor maks pubgde bu da maks hali yani normalde sizinki gibi değerlerde işlemci soğutucuda varmış imzanızda gördüm hani dedim 90 lara falan çıkıp frekans mı kısıyor işlemci o da değil oyun ayarları neydi sizin ben mesela 1650süper ile doku ve kenar y. yüksek gerisi çok düşük oynuyorum görüş mesafesi orta işleme ölç. 110 kesinkinlik açık bu şekilde ayarlarım 100 ün altına düşmüyor fps çatışmasız durumda vs 130lara çıkıyor

Alıntıyı görüntüle
başka ayar açmam lazımmı

ramden olabilir pubg ve fortnite ram sömüren oyunlar fakat yinede fps niz düşük

Geri