Onları görmemiştim peki ucuz kart kasma oyunlarında calistirsam bir sorun olur mu ve uygulamayi güvenilir olarak nereden indirebilirim steam hesabını çalmasınlarVac ban iceren oyunlar sikintili forumda idle masterin 2 tane rehberi bile var![]()
kartlar 25 kuruş falan veriyor deger mi bilemiycem
Ban açısından bir sorun oldu mu ben pek parasında değilim kartları işleyip sv kasmak istiyorum25 kuruş vermiyor ,oyundan oyuna değişir ve 3-4 liralık kartlar düştüğü oluyor bana bu zamana kadar 7-8 tane pahalı parlak kart düşmüştür onların haricindne 70 kurusa 1-2 liraya sattığım normal kartlar da vardı 10 kurusa sattığım da
bi ara black desert oynadım 25-40 krş arası gitti geldi25 kuruş vermiyor ,oyundan oyuna değişir ve 3-4 liralık kartlar düştüğü oluyor bana bu zamana kadar 7-8 tane pahalı parlak kart düşmüştür onların haricindne 70 kurusa 1-2 liraya sattığım normal kartlar da vardı 10 kurusa sattığım da
ben cs go ya bile yaptım ban yemedim, o iş nası oldu bilmiyorum benim haberim yoktu şansa mı yemedim artık bilemiyorumBan açısından bir sorun oldu mu ben pek parasında değilim kartları işleyip sv kasmak istiyorum
Rank girince oluyor sanırım ama uygulamada oyunları kara listeye ekleme varmis ekleyince girmiyormus onlara bir deneyeceğim banlanmam inşallahben cs go ya bile yaptım ban yemedim, o iş nası oldu bilmiyorum benim haberim yoktu şansa mı yemedim artık bilemiyorum
En dusuk 25 kurusluk kart dusurdum ben 1.25 2 tl lik kartlarda dusuyorkartlar 25 kuruş falan veriyor deger mi bilemiycem