Neler Yeni

Steam sv kasma uygulaması hakkında

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Merhabalar bir uygulama gördüm steamde kendi kendine oyun oynayıp kart topluyormuş kartlari işleyip sv kasma vs. ismini vermek istemiyorum bilenler varsa ban riski olur mu acaba ?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vac ban iceren oyunlar sikintili forumda idle masterin 2 tane rehberi bile var :D
Onları görmemiştim peki ucuz kart kasma oyunlarında calistirsam bir sorun olur mu ve uygulamayi güvenilir olarak nereden indirebilirim steam hesabını çalmasınlar 😁

QRuder

80+ Silver
25 kuruş vermiyor ,oyundan oyuna değişir ve 3-4 liralık kartlar düştüğü oluyor bana bu zamana kadar 7-8 tane pahalı parlak kart düşmüştür onların haricindne 70 kurusa 1-2 liraya sattığım normal kartlar da vardı 10 kurusa sattığım da
kartlar 25 kuruş falan veriyor deger mi bilemiycem

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25 kuruş vermiyor ,oyundan oyuna değişir ve 3-4 liralık kartlar düştüğü oluyor bana bu zamana kadar 7-8 tane pahalı parlak kart düşmüştür onların haricindne 70 kurusa 1-2 liraya sattığım normal kartlar da vardı 10 kurusa sattığım da
Ban açısından bir sorun oldu mu ben pek parasında değilim kartları işleyip sv kasmak istiyorum

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
ben cs go ya bile yaptım ban yemedim, o iş nası oldu bilmiyorum benim haberim yoktu şansa mı yemedim artık bilemiyorum
Rank girince oluyor sanırım ama uygulamada oyunları kara listeye ekleme varmis ekleyince girmiyormus onlara bir deneyeceğim banlanmam inşallah 😂

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
4 senedir aktif kullandığım uygulamadır. Son hesabım 2 yıllık ve hiç bir ban yok. 32 oyunu aynı anda çalıştırdığım anda biley sorun yok. Ban yemen imkansız diyebilirim. Ben hiç yemedim yiyenide duymadım

Top Bottom