Neler Yeni

Steam sv kasma uygulaması hakkında

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Idle mastera hic gerek yok. 1 liraya karti olan oyun al oyunu calistir arkada acik kalsin. Sonra gir csye 2-3 saat sonra kartlar dusmus olur zaten. Sistemin kaldiriyorsa 3-4 oyun birden ac
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazardan cevher çuvalı satın al. Sonra Sevinç level botu arkadaş ekle. Ordan cevher karşılığı steam kartı alırsın. Daha karlı
Hocam Bunu anlatan video tarzı bir şey varmi ben idle master çalıştiriyorum kartlari 1-2 kuruş altina satinca direk alıyorlar 10 tl oldu şuan ama aşırı kâr edilmiyor baya uğraşmak gerekiyor sanırım.

kraxius

80+ Bronze
Vacli oyunlar da da bişey olmuyor cs de saat kasmak için kullanıyordum hiç bir sorun yok istediğiniz oyunda çalışır kart için de yüksek kart fiyatlı oyunları tercih edin.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Vacli oyunlar da da bişey olmuyor cs de saat kasmak için kullanıyordum hiç bir sorun yok istediğiniz oyunda çalışır kart için de yüksek kart fiyatlı oyunları tercih edin.
Hocam 3 kart toplayabiliyor zaten bende suan 30 oyun oldu 12 tl felan kâr ettim uğraşılır mı bilemedim sizde bu oyunların liste gibi birşeyi varmı ?

kraxius

80+ Bronze
Hocam 3 kart toplayabiliyor zaten bende suan 30 oyun oldu 12 TL felan kâr ettim uğraşılır mı bilemedim sizde bu oyunların liste gibi birşeyi varmı ?
eskiden çok rahat kar edebileceğiniz oyunlar vardı ancak steam dolar güncellemesi ile çoğu şeye zam geldi piyasada değişti zup ve affedersiniz hentai oyunlarından baya para kasılıyordu ancak fiyatlar değiştiği için pek bir şey diyemem 3 kart sınırını booster pack ile kaldırabilirsiniz ama mücveher lazım.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
eskiden çok rahat kar edebileceğiniz oyunlar vardı ancak steam dolar güncellemesi ile çoğu şeye zam geldi piyasada değişti zup ve affedersiniz hentai oyunlarından baya para kasılıyordu ancak fiyatlar değiştiği için pek bir şey diyemem 3 kart sınırını booster pack ile kaldırabilirsiniz ama mücveher lazım.
Mücevher nasil alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz cevher sanırım bunu 1 kere alinca hep arttirabiliyormuyuz ?

kraxius

80+ Bronze
o düşen kartlar dan dönüştürülüyor cevher cevher yeterse alabilirsinizi.

Top Bottom