Neler Yeni

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

CptSpork

80+ Bronze
1698193050491.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Koray
Arkadaşlar peki biliyorsunuz durmaplay vb. sitelerden oyun alıp steamden etkinleştirebiliyorduk, bu yol olacak mı?

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alperen ŞAHİN
Saçma sapan ülkelerle aynı listede olmamıza mı üzüleyim gelecek zamlara mı anlamadım gitti.

Erimtan

80+ Bronze
Geçmiş olsun arkadaşlar buraya kadarmış... 🚬

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

CptSpork

80+ Bronze
Bunu yukarıdada paylaştım ancak şöyle bir durum var. Bu paylaşılan fiyatlar bugünün kuru, bugünün fiyatı. Yani dolar yarın 1-2 tl artarsa, Cyberpunk'un fiyatı da artmış olacak. Yani bugünün fiyatıyla 40 tl ucuz olsada bi kaç hafta sonra belkide 50 tl daha pahalı olacak.

Ayrıca ödeme dolar cinsinden olacağı için bankalar ekstra faiz, komisyon vb. uygulayabilir.

Elbette doğrudan Amerika fiyatlandırmasına geçmesinden çok daha iyi bir durum ama yinede son kale steam artık yıkıldı diyebiliriz. İyi bile dayandı. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

The Semih

80+ Gold
Bunu yukarıdada paylaştım ancak şöyle bir durum var. Bu paylaşılan fiyatlar bugünün kuru, bugünün fiyatı. Yani dolar yarın 1-2 TL artarsa, Cyberpunk'un fiyatı da artmış olacak. Yani bugünün fiyatıyla 40 TL ucuz olsada bi kaç hafta sonra belkide 50 TL daha pahalı olacak.

Ayrıca ödeme dolar cinsinden olacağı için bankalar ekstra faiz, komisyon vb. uygulayabilir.

Elbette doğrudan Amerika fiyatlandırmasına geçmesinden çok daha iyi bir durum ama yinede son kale steam artık yıkıldı diyebiliriz. İyi bile dayandı. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bunun sebebi avrupadan VPN ile oyun alanlar hocam, steam yılardır 2 TL sabitlemişti dolar 15 ken bile takmıyorlardı sonradan patladı bu olay.

CptSpork

80+ Bronze
Bunun sebebi avrupadan VPN ile oyun alanlar hocam, steam yılardır 2 TL sabitlemişti dolar 15 ken bile takmıyorlardı sonradan patladı bu olay.
%60 Onlar, %40 ise ülkenin ekonomisi diyebiliriz. Bir kur hiç mi aşağı düşmez, hep mi artar?
Ülke'yi Cities Skylines'a benzetiyorum. İşini, mesleğini bilen birisi için dolar'ı düşürmek, alım gücünü arttırmak, enflasyonu düşürmek kolay. Ancak şuanda ülke öyle bir yönetiliyor ki, Sanki Cities Skylines'da test şehri yapıyorsun :D
Yani şu yukarıda paylaşılan listede bizden futbol anlamında daha büyük, daha potansiyelli, daha imkanlı bi ülke var mı?

CptSpork

80+ Bronze
Konuyla alakası yok fakat ben bunun türkiyeye boykot olduğunu düşünüyorum, israil savaşı yüzünden.
Bir çok yönde yorumlanabilir hocam ama en temel mesele güçlü bir ekonomin yoksa istediğin kadar savunma sanayin olsun dünyada sözün geçmez. İsrail savaşa girdiği halde adamların borsası yükseliyor bizim borsa düşüyor :D

En ufak bir mevzuda ABD doğrudan ekonomi ile tehtid ettiği için ne isterlerse yapmak zorunda kalıyoruz. Hani isveç, finlandiya vb. natoya giremiyecekti? Ne oldu?

Trump'un zamanında yaptığı şeyi unutmamak lazım. O kadar berbat ekonomimiz var ki adamların bir istediği olmasın hemen ekonomimizi yerle bir edebiliyorlar.

Kısacası güçlü ekonomin yoksa sözün de geçmez, boyun eğmek zorunda da kalırsın.

batuu123

80+ Bronze
Bir çok yönde yorumlanabilir hocam ama en temel mesele güçlü bir ekonomin yoksa istediğin kadar savunma sanayin olsun dünyada sözün geçmez. İsrail savaşa girdiği halde adamların borsası yükseliyor bizim borsa düşüyor :D

En ufak bir mevzuda ABD doğrudan ekonomi ile tehtid ettiği için ne isterlerse yapmak zorunda kalıyoruz. Hani isveç, finlandiya vb. natoya giremiyecekti? Ne oldu?

Trump'un zamanında yaptığı şeyi unutmamak lazım. O kadar berbat ekonomimiz var ki adamların bir istediği olmasın hemen ekonomimizi yerle bir edebiliyorlar.

Kısacası güçlü ekonomin yoksa sözün de geçmez, boyun eğmek zorunda da kalırsın.
dıj güclerin oyunu ama elhamdurillah reisimize yerel secimlerde daha büyük bir destek vererek bu oyunu da cokertecegiz 81 ilimizin 80ini (izmir cehapelilerin orası haric) ona kazandıracagız... gerekirse kuru ekmek sogan makarna yeriz lamba tv açmayız dogalgaz yakmayız duş almayız dısarı da cıkmayız cadırda bile yasarız ama reisi bu alcaklara yedirmeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,007,659
Üyeler
159,656
Son üye
rtuiopkl987
Top Bottom