conveyor belt overlord
80+ Silver
Mesela 100 tl lik oyun var benim cüzdanımda 30 tl var kartımdada 70 tl oyunu alabilirmiyim bu durumda cüzdan kodu falan almadan
Tam emin olmamakla beraber satın alım sayfasında ödeme yöntemini "Steam Cüzdanım" olarak seçerseniz geri kalan (yetersiz olan) bakiye için kredi kartı girmenizi istiyor ve kalan parayı karttan, sende olan kısmı da çüzdandan alıyor.Mesela 100 TL lik oyun var benim cüzdanımda 30 TL var kartımdada 70 TL oyunu alabilirmiyim bu durumda cüzdan kodu falan almadan
Eksik parayı karttan çekebiliyorsun.
Teşekkür ederim.Tam emin olmamakla beraber satın alım sayfasında ödeme yöntemini "Steam Cüzdanım" olarak seçerseniz geri kalan (yetersiz olan) bakiye için kredi kartı girmenizi istiyor ve kalan parayı karttan, sende olan kısmı da çüzdandan alıyor.
steam cüzadana bakiye yüklesene bebişim ne uğrasıyorsun öyle
Bu daha da uğraştırıcı .dsteam cüzadana bakiye yüklesene bebişim ne uğrasıyorsun öyle
benim kredi kartına direk bağlı steam emikliyor bişey alırken tek kullanımlık kart gir felan ugrasmıyorum skin mi alcan çaat oyun mu alcan çuut gidiyo hiçde ugrasmıyorumBu daha da uğraştırıcı .d
Çok teşekkürler* Steam bakiyenizin yetmediği oyunlarda, ödeme kısmına geldiğinizde, ister tüm bakiyeyi karttan ödersiniz.
* İsterseniz steam bakiyenizden kalan tutarı aşağıdaki görselde gösterdiğim üzere kartınızdan çekebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle