Bilmedigim kisiye Nasil dava acacagim ki sadece dekont var nereden hangi hesaptan cekilmis bilmiyorumYapan kişileri bulmana gerek yok ama istiyorsan dava açabilirsin bankana git kredi kartım çalınmış para çekilmiş ödeme yapılmış de ödeme karşılığı hizmet almadım de paranı geri verirler kredi kartı olduğu için ama bulabilme konusunda bi şey diyemem dava harici
bankaya harcama itirazında bulun ve o kredi kartınıda yenile yada kapat direk.Arkadaslar kredi kartimdan bana ait olmayan steam hesabindan 170 dolar cekmisler nasil olmus olabilir yapan kisileri bulabilir miyim
Polise şikayet edeceksin işte hocam kişi bulunursa da dava açacaksın avukata danışabilirsinBilmedigim kisiye Nasil dava acacagim ki sadece dekont var nereden hangi hesaptan cekilmis bilmiyorum
parayı geri alırsın ama yapanları bulman çok zor be hocam.Parayi geri alip yapan kisileri bulabilir miyim peki?
Onlarla guzel ugrasmak isterdim satin alimlar turkiye ile yapilmis Dekontta steam bisi bisi numarası yaziyordu o numarayi aratinca da turkiyede alinmis olarak cikiyor internetteparayı geri alırsın ama yapanları bulman çok zor be hocam.
çok uğraşırsanız bulursunuz ama bu kadar uğraşmaya değermi bilmiyorum hocam.Onlarla guzel ugrasmak isterdim satin alimlar turkiye ile yapilmis Dekontta steam bisi bisi numarası yaziyordu o numarayi aratinca da turkiyede alinmis olarak cikiyor internette
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica steam harcamasinin yaninda bir kod vae o kod bir ise yariyor mu
parayı geri alır niye alamasın bankayla görüşecekyapanı da bulamazsın parayı da alamazsın. muhtemelen yabancı biri çalmış
steam ile yazışArkadaslar kredi kartimdan bana ait olmayan steam hesabindan 170 dolar cekmisler nasil olmus olabilir yapan kisileri bulabilir miyim