Neler Yeni

Steamden 170 dolar cekilmis

Ellsy

80+ Bronze
Arkadaslar kredi kartimdan bana ait olmayan steam hesabindan 170 dolar cekmisler nasil olmus olabilir yapan kisileri bulabilir miyim

catsped

80+
Yapan kişileri bulmana gerek yok ama istiyorsan dava açabilirsin bankana git kredi kartım çalınmış para çekilmiş ödeme yapılmış de ödeme karşılığı hizmet almadım de paranı geri verirler kredi kartı olduğu için ama bulabilme konusunda bi şey diyemem dava harici

Ellsy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapan kişileri bulmana gerek yok ama istiyorsan dava açabilirsin bankana git kredi kartım çalınmış para çekilmiş ödeme yapılmış de ödeme karşılığı hizmet almadım de paranı geri verirler kredi kartı olduğu için ama bulabilme konusunda bi şey diyemem dava harici
Bilmedigim kisiye Nasil dava acacagim ki sadece dekont var nereden hangi hesaptan cekilmis bilmiyorum

Ellsy

80+ Bronze

ekrem imaro

80+ Bronze
yapanı da bulamazsın parayı da alamazsın. muhtemelen yabancı biri çalmış

Ellsy

80+ Bronze
parayı geri alırsın ama yapanları bulman çok zor be hocam.
Onlarla guzel ugrasmak isterdim satin alimlar turkiye ile yapilmis Dekontta steam bisi bisi numarası yaziyordu o numarayi aratinca da turkiyede alinmis olarak cikiyor internette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica steam harcamasinin yaninda bir kod vae o kod bir ise yariyor mu

Mithril

80+ Silver
Onlarla guzel ugrasmak isterdim satin alimlar turkiye ile yapilmis Dekontta steam bisi bisi numarası yaziyordu o numarayi aratinca da turkiyede alinmis olarak cikiyor internette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica steam harcamasinin yaninda bir kod vae o kod bir ise yariyor mu
çok uğraşırsanız bulursunuz ama bu kadar uğraşmaya değermi bilmiyorum hocam.

Ellsy

80+ Bronze

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Deniz
Arkadaslar kredi kartimdan bana ait olmayan steam hesabindan 170 dolar cekmisler nasil olmus olabilir yapan kisileri bulabilir miyim
steam ile yazış
kart bilgilerini isteyecekler
iade ediyorlar
aynısı annemin kartı ile başıma geldi ve yazıştım.
benden hangi tarihte çekilmiş kaç para çekilmiş kart bilgilerim gibi gibi birkaç bilgi istediler
bunları verince iade aldım.
en kötü ihtimalle bankadan harcama itirazı yaparsan iade edilir.
steam e de kişi bilgisini istesen dahi vermez ama mail adresinin ilk harfi son harfi gibi bilgiler verebilir.
aynı gün annemin kartından spotify da çekildi onlar bana mail adresinin 4-5 harfini vermişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,680
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom