Neler Yeni

Steamden 170 dolar cekilmis

erencavdarr

80+ Bronze
babamın çok eskiden hesabından yurtdışı para çekilmişti.
süreçleri tam hatırlamıyorum ama bankayı arayıp halletti.

Dolendo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mazlum
Kredi kartıysa harcama itirazı oluşturun. Biraz geç sürer ama alırsınız parayı.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Steam genelde bu konularda çok keskindir. Büyük ihtimalle kart numarasını versen şak diye hesabı bulup çoğu bilgilerini sana sunarlar. Steam destek kraldır :D

Moon34

80+
Belki Steam'den geri alırsınız parayı lakin o kartı acil iptal ettirmeniz gerekmiyor mu? Yoksa parayı aldıktan sonra mı iptal edeceksiniz?

Ya parayı geri alamayabileceğiniz bir yerden daha alışveriş yapılırsa ne olacak? Ayrıca kart bilgilerinizi nasıl aldılar acaba yani korsan uygulamalar falan kullanıyor musunuz veya cihazlarınıza virüs girdi mi hiç?

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Deniz
vizyonsuz hırsızmış hocam
netflix 2 defa
disneyplus 2 defa
spotify 2 defa
steam 4 defa çekmiş
bunları da çok kısa süreler içerisinde çekmiş ********.
yaşlı kadın telefonu eline alıp görene kadar sömürmüşler
tümüyle iletişime geçtim hepsi iade etti disneyplus ilgilenmedi sadece onuda iş bankasından harcama itirazı ile aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam genelde bu konularda çok keskindir. Büyük ihtimalle kart numarasını versen şak diye hesabı bulup çoğu bilgilerini sana sunarlar. Steam destek kraldır :D
katılıyorum tecrübe ettim çok kısa sürede iademi gerçekleştirdiler kesinlikle çok katılar

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Steam iade konusunda çok iyi ama kart kullanılan hesaba bir süre kısıtlama getiriyorlar sonrasında geri açılıyor.Bunlari nerden biliyorsun diye sorma lütfen.

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Deniz
Belki Steam'den geri alırsınız parayı lakin o kartı acil iptal ettirmeniz gerekmiyor mu? Yoksa parayı aldıktan sonra mı iptal edeceksiniz?

Ya parayı geri alamayabileceğiniz bir yerden daha alışveriş yapılırsa ne olacak? Ayrıca kart bilgilerinizi nasıl aldılar acaba yani korsan uygulamalar falan kullanıyor musunuz veya cihazlarınıza virüs girdi mi hiç?
hocam benden sana ufak bir tavsiye.
market,bakkal,manav vb yerlerde kasayı yukardan gören kameralar vardır .bu kameralara bir şekilde erişim sağlıyorlar işte.
kartı temassız okutacağız diye tüm bilgileri vermiş oluyoruz bazen.
steam gibi firmalarda 3d doğrulama olmadığı için çatır çutur çekebiliyorlar

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Steam iade konusunda çok iyi ama kart kullanılan hesaba bir süre kısıtlama getiriyorlar sonrasında geri açılıyor.Bunlari nerden biliyorsun diye sorma lütfen.
Orası Steam'in bileceği iştir. Sonuç olarak mağdur kişi tekrar parasını alabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

market,bakkal,manav vb yerlerde kasayı yukardan gören kameralar vardır .bu kameralara bir şekilde erişim sağlıyorlar işte.
Microsoft da öyle hacı. Bir ara kartı kaptırdım şerefsizin teki 3D'siz bir sürü Minecraft aldı da Allah'tan Microsoft bu konuda ilgili çıktı halletti hemen.

Moon34

80+
Hocam cidden ben böyle bir şey okuyup sonra önlem almıştım. Ekşi'de okudum sanırım.

Ben kartlarımın arkasındaki 3 haneli rakamı ve öndeki son kullanma tarihi ve 2-3 tane rakamı karta zarar vermeden rakamlar anlaşılmayacak şekilde kazıdım :D Size de bu önlemi öneririm.

Lakin kartı direkt takarak okuttuğumuz yerler olabiliyor ödeme yaparken. Bunun için de ayrı 1 kart sipariş edip limitini düşük tutmak lazım bence. Ayrıca RFID korumalı cüzdan da alınmalı. İnternette ise zaten sanal kart kullanıyorsunuzdur sanırım.

r4NG3r

80+ Silver
Birkaç ay önce apple store üzerinden kredi kartımdan 27 bin tl çekildi bankaya harcama itirazı yaptim iade aldım.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Burak Doğan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,057