Steami silip yükledim Yardım

omerrr

80+
Reaksiyon skoru
2
Steamimde hata çıkıyordu açamıyordum bende steami silip yükledim ama bazı forumlarda gördüğüm için common dosyasını uygulamalar silinmesin diye masaüstüne atmıştım şimdi tekrar steamsapp e attım ama steamde oyunlar yüklü gözükmüyor yardım edebilicek var mı?

Steamimde hata çıkıyordu açamıyordum bende steami silip yükledim ama bazı forumlarda gördüğüm için common dosyasını uygulamalar silinmesin diye masaüstüne atmıştım şimdi tekrar steamsapp e attım ama steamde oyunlar yüklü gözükmüyor yardım edebilicek var mı?
Oyunlarına gir tek tek oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Eğer doğru yere attıysan sorun çözülür.

Doğrulayamıyorum böyle disk kullanımı yok diyor
Screenshot_1.webp

Bro Direk İndirmeye Bas Doğru Konuma Attıysan Yüklenmeden Var Diye Gözükür

Oyun kütüphanesi oluşturulmamış olabilir oluşturmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük bir oyun indir (örneğin : Color Game ) bu sayede oyunu yüklemeden önce sende oyun kütüphanesinin nereye oluşturmak istediğini sorar

Bilgisayarda yeterli alan yok diyor indirmeiyorumda :(

dediğim oyun 200 mb lik bir oyun o kadardamı yer yok . İşine yaramayan uygulamaları veya oynamadığın oyunu silmeyi düşünebilirsin.

Sana cevap vermemiştim ama olsun diğer arkadaş yeniden yüklemeye bas demişti ona söylemiştim.

pardon ben yanlış anlamışım. :)

Dediğin oyunu yükledim o dosyaya geldi indirilip ama hala diğer oyunlar yüklü değil gibi gözüküyor ?

diğer oyun dosyaları nerdeyse steamin oluşturduğu kütüphanenin içine at ardındanda oyunun appmanifestlerini steamapps içine at

tamam bu oyunların appmanifestleri olur ve onları Windows (C > Program Dosyaları (x86) > Steam > Steamapps içine atmalısınız bu sayede oyunlar steam kütüphanenizde belirir

Geri