SteelSeries Arctis Nova 1 Hi-Fi Kablolu Beyaz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA
SteelSeries Arctis Nova 1 Hi-Fi Kablolu Beyaz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61607 ITOPYA'da

beyaz rengi indirime girmiş.
piyasa fiyatı 1800TL
Mikrofonun makara bağlantısı mı sorun yaptı ? yoksa Mikrofonun kendisi mi ?arkadaşım kullanıyor aldığı günden bu yana 4 kez garantiye gönderdi 2 kez değişim 2 kez tamir gördü ve hepsinin tek sebebi mikrofon kısmı oldu bende almayı düşünüyordum ama arkadaşımın o deneyiminden sonra almaktan vazgeçtim
mikrofonun uç kısmı sürekli içinden bir parça kırılmış gibi ses çıkarıyordu bir de yuvasından çıkınca aşırı sallantılı oluyordu normalde arkadaşım çok hor kullanan biri olsa hepsinin suçunu ona yüklerim ama kendisi eşyalarına değer veren biri normalde.Mikrofonun makara bağlantısı mı sorun yaptı ? yoksa Mikrofonun kendisi mi ?
Anladım. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.mikrofonun uç kısmı sürekli içinden bir parça kırılmış gibi ses çıkarıyordu bir de yuvasından çıkınca aşırı sallantılı oluyordu normalde arkadaşım çok hor kullanan biri olsa hepsinin suçunu ona yüklerim ama kendisi eşyalarına değer veren biri normalde.
Belli bir süre sonra sesi cızıltılı geliyordu discordda bir süre sonra da tam gidiyordu