Neler Yeni

🔥İndirim Steel Series Arctis Nova 1 -1299TL

bypsycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç Çakmak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-03 a.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-03 a.png
    111.8 KB · Hit: 89

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
arkadaşım kullanıyor aldığı günden bu yana 4 kez garantiye gönderdi 2 kez değişim 2 kez tamir gördü ve hepsinin tek sebebi mikrofon kısmı oldu bende almayı düşünüyordum ama arkadaşımın o deneyiminden sonra almaktan vazgeçtim

bypsycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşım kullanıyor aldığı günden bu yana 4 kez garantiye gönderdi 2 kez değişim 2 kez tamir gördü ve hepsinin tek sebebi mikrofon kısmı oldu bende almayı düşünüyordum ama arkadaşımın o deneyiminden sonra almaktan vazgeçtim
Mikrofonun makara bağlantısı mı sorun yaptı ? yoksa Mikrofonun kendisi mi ?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
Mikrofonun makara bağlantısı mı sorun yaptı ? yoksa Mikrofonun kendisi mi ?
mikrofonun uç kısmı sürekli içinden bir parça kırılmış gibi ses çıkarıyordu bir de yuvasından çıkınca aşırı sallantılı oluyordu normalde arkadaşım çok hor kullanan biri olsa hepsinin suçunu ona yüklerim ama kendisi eşyalarına değer veren biri normalde.
Belli bir süre sonra sesi cızıltılı geliyordu discordda bir süre sonra da tam gidiyordu

bypsycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mikrofonun uç kısmı sürekli içinden bir parça kırılmış gibi ses çıkarıyordu bir de yuvasından çıkınca aşırı sallantılı oluyordu normalde arkadaşım çok hor kullanan biri olsa hepsinin suçunu ona yüklerim ama kendisi eşyalarına değer veren biri normalde.
Belli bir süre sonra sesi cızıltılı geliyordu discordda bir süre sonra da tam gidiyordu
Anladım. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Top Bottom